Vyšla demoverze Dishonored 2
Dishonored 2 Novinka Vyšla demoverze Dishonored 2

Vyšla demoverze Dishonored 2

Michal Burian

Michal Burian

39

Na PC, PS4 a Xbox One si můžete vyzkoušet trial verzi stealth akce Dishonored 2.

Reklama

Aktualizace: Na Steamu, PlayStation Store a Xbox Store je ke stažení demoverze Dishonored 2 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Demo obsahuje první tři mise, ve kterých budete moci hrát za Corva nebo Emily.

Původní zpráva

Demoverze vyšly z módy, podle společností je finančně náročné je připravit a navíc často neví, jaký obsah mají z plné verze vystřihnout. Dema pomalu, ale jistě nahrazují takzvané trial verze, které nabízejí k vyzkoušení první krůčky ze hry. Stejné to bude v případě stealth akce Dishonored 2.

Pokud jste Dishonored 2 ještě nehráli, budete mít tento týden možnost. 6. dubna bude pro PC, PlayStation 4 a Xbox One vydána trial verze, která přinese první tři mise, ve kterých budete moci hrát za Corva nebo Emily. To jsou dvě hlavní postavy, v plné verzi se musíte rozhodnout, s jakou postavou začnete. Po dokončení hry se můžete na dobrodružství vypravit znovu s druhým hrdinou.

Trial verzi Dishonored 2 ve čtvrtek naleznete na Steamu, PlayStation Store a Xbox Store. Podle všeho by to mělo být v odpoledních hodinách našeho času. Jakmile se tak stane, budeme vás informovat.

Proč se dnešním demoverzím říká trial verze? Je to z důvodu, že nejde o libovolnou vystřiženou část z plné verze, ale prvních několik misí, případně hodin hraní. Po zakoupení plné verze navíc můžete pokračovat tam, kde jste v trial verzi skočili – pochopitelně v případě, že hru koupíte na stejnou platformu, na které jste hráli trial verzi.

-> Mohlo by vás zajímat: Ukázka z češtiny Dishonored 2

V Dishonored 2 se ujmete role dvou postav, které jste potkali již v prvním díle. Prvním je dobře známý hlavní hrdina Corvo a druhou je Emily Kaldwin. Princezna, jež se stala boží rukou a trestá ty, kteří svou moc zneužívají pro své vlastní sobecké účely. Připravte se na nové zbraně, schopnosti a značně vylepšený pohyb v rozsáhlých lokacích. Více v naší recenzi.

Dishonored 2 koupíte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk nově na PC za 559 Kč/19,99€ a na PS4 a Xbox One za 749 Kč/24,99€.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama