Vyšla demoverze očekávaného Mass Effectu 3
Mass Effect 3 Novinka Vyšla demoverze očekávaného Mass Effectu 3

Vyšla demoverze očekávaného Mass Effectu 3

Michal Burian

Michal Burian

101

<strong>Aktualizace - demo ke stažení na PSN. </strong>Ke stažení ani k hraní nepotřebujete Gold účet <strong>+ PC demo a nový teaser trailer</strong>.

Reklama

Demo Mass Effectu 3 je již nyní k dispozici na Xbox Live Marketplace. K jeho stažení si budete muset na disku uvolnit 1.76 GB.

Výhodou je, že ke stažení nepotřebujete Gold účet, takže bez problému si hned dnes mohou zahrát i majitelé Silver účtu, a to i kooperaci.

V průběhu dnešního dne by se demoverze měla objevit na Originu pro PC a zítra taktéž na evropském PlayStation Network.

Aktualizace: PC demoverzi můžete stahovat z Originu.

Aktualizace #2: Demoverze je již k dispozici také na PSN.

Níže pro vás máme nový teaser trailer, který se zaměřil na napadení Země.

Informace o demoverzi

Demo Mass Effect 3 začíná ničivým útokem starobylé mimozemské rasy Reaperů na planetu Zemi. Obsahuje rovněž napínavou misi pro jednoho hráče z pozdější fáze příběhu. Hráči si budou moci zvolit své jméno, pohlaví a vzhled velitele Sheparda, či velitelky Shepardové. Tyto úvodní volby, včetně minulosti postavy, ovlivní následný děj.

Mass Effect 3 navíc nabídne tři různé herní styly. První varianta „Action“ je zaměřená hlavně na boj, který doplňují filmové scény s vývojem určeným tvorbou postavy. Druhá varianta „Story“ je spíše orientována na rozhovory a obtížnost akce se snižuje. Třetí varianta „Action RPG“ pak představuje Mass Effect v klasické podobě, kde se mísí intenzivní akce s rozvětveným příběhem a rozhodnutí má v rukou pouze hráč. V demu jsou obsažena veškerá nastavení, která lze měnit v průběhu hry.

Součástí dema je i nový režim pro více hráčů a vůbec poprvé v historii série bude možné hrát tuto kooperaci v rámci systému Galaxy at Wa*, v němž hráči spojí síly a promítnou postup v multiplayeru či dalších aplikacích přímo do hlavní kampaně o záchranu galaxie. Kooperativní část dema se otevře 17. února 2012. Hráči, kteří si aktivovali on-line vstupenku v Battlefield 3, si mohou kooperativní demo zpřístupnit již dnes.

Demo vám dovolí vyzkoušet si totální galaktickou válku proti mimozemské rase Reaperů, a to hned na několika frontách, včetně bombastického úvodního útoku na Zemi, jímž začíná kampaň pro jednoho hráče. Celé putování zabere přibližně hodinu až dvě.

Plná verze Mass Effectu 3 vychází 9. března 2012 pro PC, PS3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama