Vyšla první kapitola přídavku Little Nightmares
Little Nightmares Novinka Vyšla první kapitola přídavku Little Nightmares

Vyšla první kapitola přídavku Little Nightmares

Michal Burian

Michal Burian

24

První z trojice rozšíření se zaměřením na nového hrdinu.

Reklama

Majitelé temného dobrodružství Little Nightmares se dnes mohou vydat na další pouť. Společnost Bandai Namco totiž vydala první z trojice plánovaných přídavků, které vás zavedou do neprobádaných míst s novým hlavním hrdinou.

Dnes se na Steamu, PlayStation Store a Xboxu Store začal prodávat dodatečný balíček The Depths. Koupit ho můžete samostatně za 109 Kč/3,99€, případně jako součást expansion passu Secrets of the Maw za 269 Kč/9,99€. Ten vám zajistí další dva plánované balíčky.

„Ostatní utíkají, ale Kid se pouští do hlubin The Maw. Netuší však, že toto ponuré místo je domovem Granny – opuštěná a rozzuřená nenechá nikoho odejít. Pokud chce Kid přežít, musí bojovat dál, skákat po plovoucích troskách, nenechat se stáhnout do zrádných vod a najít si cestu hlubinami,“ dočteme se v popisku prvního přídavku.

Druhý balíček s názvem The Hideaway bude následovat v listopadu a opět v něm bude hlavní hrdinou Kid. V The Hideaway se dostane do nebezpečné strojovny. V lednu 2018 potom dorazí třetí a poslední balíček, který uzavře příběh Kida.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama