Remothered: Broken Porcelain Novinka Vyšla Remothered: Broken Porcelain

Vyšla Remothered: Broken Porcelain

Martin Pritula

Martin Pritula

1

Uživatelská hodnocení jsou prozatím katastrofální.

Reklama

V úterý vyšla hororovka Remothered: Broken porcelain, což je druhý díl plánované Remothered trilogie. Jak se ovšem z uživatelských hodnocení na Steamu rychle ukázalo, není to pouze porcelán, co je na tomto titulu rozbité.

V době psaní tohoto článku si totiž hru na Steamu kladně ohodnotilo je 29 % hráčů, což jí řadí mezi jednoznačně špatné tituly – to je poměrně překvapivé, vezmeme-li v potaz, že předchozí počin s podtitulem Tormented Fathers si vysloužil výrazně lepší hodnocení, přesněji 77 %.

Ptáte se, na co si hráči stěžují nejčastěji? No především tvůrcům vyčítají uspěchané vydání hry, která ač byla původně odložena na příští týden, vývojáři se rozhodli odklad zkrátit a vydali jí už nyní – přesto ale tvůrci v reakcích na záporné recenze přiznávají, že o chybách, které výrazně zhoršují zážitek a jenž jsou v Day 1 verzi hry přítomny vědí a pracují na jejich odstranění. Technické problémy, které jakýkoliv požitek ze hry prý naprosto likvidují ale nejsou to jediné, za co hráči Broken Porcelain takto strhali – celkově se prý jedná o titul horší, než je jeho předchůdce, což v kombinaci s bugy vyústilo v dané hodnocení.

Samozřejmě se ale najdou hráči, kteří jsou se hrou spokojeni a je tak otázkou, zda se po vychytání chyb hráčský názor na hru výrazně změní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama