Novinka Vyšlo demo a první DLC pro Immortals Fenyx Rising

Vyšlo demo a první DLC pro Immortals Fenyx Rising

Martin Pritula

Martin Pritula

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Demo je dostupné na všech platformách.

Reklama

Již včera vyšlo první rozšíření pro povedené Immortals Fenyx Rising od Ubisoftu, jehož děj se odehrává po skončení základní hry a zavede nás na samotný Olymp, kde budeme muset plnit výzvy řeckých bohů.

DLC je možné zakoupit buď samostatně nebo jakožto součást Season Passu, prostřednictvím něhož získáte přístup k k dalším dvěma plánovaným DLC. Na trailer se můžete podívat v záhlaví článku, níže se naopak můžete podívat na oficiální komentovaný gameplay.

Tím asi nejzajímavějším je ale vydání demoverze, kterou si nyní můžete stáhnout na platformách PC (Ubisoft Connect a Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Celá demoverze má přibližně 20 minut a představí vám všechny hlavní atributy hry - krátký příběh vyprávěný řeckými bohy, prostředí, soubojový a pohybový systém a i nějakou tu hádanku. Pokud jste si tedy nebyly jistí, zda by vás Immortals Fenyx Rising bavila, mohla by vám demoverze váhání usnadnit.

Hru Immortals Fenyx Rising si můžete zakoupit v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama