Vyšlo DLC Descend Beyond do Dead by Daylight
Dead by Daylight Novinka Vyšlo DLC Descend Beyond do Dead by Daylight

Vyšlo DLC Descend Beyond do Dead by Daylight

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Nový vrah a přeživší se hlásí o pozornost.

Reklama

Do asymetrické multiplayerové hororovky Dead by Daylight už vyšlo takové množství DLC, že jejich koupě vám pořádně provětrá peněženku. Nicméně to nebrání tvůrcům, aby do hry vydávali stále nové, kdy tentokrát přišel čas na přídavek Descend Beyond.

Ten přidává možnost hrát za trochu šíleného alchymistu/chemika Talbota Grimse (alias The Blight), jenž pochází ze Skotska. Ten experimentoval s různými látkami, kdy ho lidé mnohokrát zradili, pročež upadl do temnoty. Mezi jeho aktivní schopnosti patří Rush (rychlý pohyb dopředu) a Lethal Rush (stejný jako klasický, ale s možností útoku).

Společně s ním se do hry ještě podívá přeživší Felix Richter - architekt, jenž se vrací na ostrov, kde zmizel jeho otec, s plánem zrestaurovat starou viktoriánskou budovu.

Oba tyto charaktery přichází se třemi novými perky.

DLC vás vyjde na 6,99 eur, tedy necelých 200 Kč.

Dead by Daylight je dostupné pro PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Android a iOS. Počítá se i s verzemi pro PlayStation 5 a Xbox Series X.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama