Vyšlo DLC Mafia 2: Joeho dobrodružství
Mafia Novinka Vyšlo DLC Mafia 2: Joeho dobrodružství

Vyšlo DLC Mafia 2: Joeho dobrodružství

Michal Burian

Michal Burian

24

Společnost 2K Games vydala dnes pro PlayStation 3 a Xbox 360 třetí dodatečný obsah do akce Mafia II. Ten nese název Joe's Adventures + nová galerie (49 obrázků) a gameplay záběry. <strong>UPDATE</strong>

Reklama

UPDATE: DLC Joe´s Adventures dle všeho vyšlo i pro PC, v programu Steam však nefunguje správně regionální nastavení a hru tak nelze stáhnout na území EU. Snad se to brzy opraví.

Původní zpráva

Joeho dobrodružství nabídne příběh, v němž se hráči vžijí do nejlepšího kamaráda hlavního hrdina Vita Scaletta – Joea Barbary. S ním se vydají na nové dobrodružství, které nabídne nové příběhové i arkádové mise, jež se budou odehrávat v dalších lokalitách města Empire Bay. Navštívíte tak supermarket, loděnici nebo se projedete po zamrzlém jezeře, zatímco si Vito odpykává trest ve vězení.

DLC Joe's Adventures je od dnešního dne dostupné na PlayStation Network a Xbox Live Marketplace za cenu 7,99 Euro, resp. 800 Microsoft bodů. PC verze bude následovat později.

Cenega Czech chystá na začátek prosince speciální edici Mafie 2, která obsáhne všechny dodatečné balíčky.

Níže naleznete nové gameplay záběry (pozor, obsahují spoilery) a určitě zavítejte do galerie, kde si můžete prohlédnout 49 nových obrázků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama