Vyšlo první DLC pro Stronghold Crusader 2
Stronghold Crusader 2 Novinka Vyšlo první DLC pro Stronghold Crusader 2

Vyšlo první DLC pro Stronghold Crusader 2

Michal Burian

Michal Burian

9

A další velká aktualizace.

Reklama

Od minulého pátku si mohou fanoušci „hradní simulace“ Stronghold Crusader II zakoupit na Steamu první DLC k této hře, nazvané „The Princess & The Pig“. Až do konce tohoto pracovního týdne ho navíc získají s 33% slevou. Toto DLC přináší sedm nových misí pro jednoho hráče, dva nové protivníky s vlastním hradem řízené počítačem a deset dalších achievementů.

Nové mise

Do bitvy o Jeruzalém vstupují dva noví válečníci řízení počítačem. Princezna i Vepř se na cestu do Svaté země vybavili meči, oštěpy i palcáty a mají v úmyslu narušit zdejší křehkou rovnováhu sil. Hráči se musí probojovat sedmi smrtonosnými scénáři, v nichž na ně čekají staří i noví nepřátelé, kteří jsou zase o něco prohnanější a mazanější. A i když hráčům noví soupeři možná v bitvě občas trochu pomohou, při konečném zúčtování jim určitě nic nedarují.

Nová postava: Vepř

Vepř, který se vrací z původního Strongholdu, je neúprosný útočník, který bez otálení vybuduje hrad a hned vzápětí se na své protivníky vrhne s pomocí rychlých jednotek. Vepře mučil v mládí jeho otec hladem, a tak Vepř raději utekl z domova, na anglickém venkově vyrostl v loupežnické tlupě a zakrátko začal velet své vlastní bandě zbojníků. Z každé kořisti si vždy bere to nejlepší a s oblibou se přejídá. Se svou hromotluckou postavou rád zastrašuje nepřátele a na bitevním poli obvykle působí jako Vlkova osobní mlátička. A třebaže tihle dva často spolupracují, bojí se Vepř Vlka stejně, jako se kdysi bál svého otce.

Nová postava: Princezna

Jako zbrusu nová postava si Princezna ráda hraje na neviňátko – dokud pomocí svého vlivu a bohatství neshromáždí neporazitelnou armádu disponující záplavou obléhacích strojů a nerozdrtí své nepřátele na padrť. Od narození byla obdařena nespočtem privilegií, a tak za svého pobytu na královském dvoře musela jen málokdy někomu něco dokazovat. Život v lepší společnosti v ní vypěstoval neochvějnou víru ve vlastní schopnosti a poté, co upevnila své postavení u dvora, se Princezna rozhodla, že své dovednosti předvede i na bitevním poli. To z ní dělá stejně nebojácnou a hrdou velitelku jako z jakéhokoliv jiného mužského nástupce trůnu.

Zároveň s tímto DLC uvolnili autoři z Firefly Studios další velkou aktualizaci Stronghold Crusader 2, nazvanou „Blow the Horn, Bang the Drum“, která přidává čtyři nové mapy do režimu šarvátky a vylepšuje umělou inteligenci nepřátel.

DLC The Princess & The Pig je nyní na Steamu k dispozici za 3,34€.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama