Minecraft Novinka Vyšlo Star Wars DLC do Minecraftu

Vyšlo Star Wars DLC do Minecraftu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Prožijte ikonické momenty z původní trilogie a seriálu The Mandalorian.

Reklama

Není tomu dávno, co se do kostičkového sandboxu Minecraft, jenž jistě stále hraje poměrně velké množství lidí, vyšlo DLC s tématikou Jurského světa, které vám umožnilo si hrát s dinosaury. Nyní přichází do hry další takto filmově laděný kousek, jímž není nic menšího, než populární Star Wars.

Star Wars DLC tak nabídne možnost prožít ikonické momenty z původní trilogie (tedy Epizoda IV - VI) a seriálu The Mandalorian, kdy budete ve speciálně vytvořeném světě za pomoci cestování hyperprostorem skákat mezi 12 diorámami, což jsou takové menší lokace inspirované známými planetami, jako je Tatooine, Endor, Hoth, Nevarro či Sorgan. Taktéž se dočkáte možnosti pilotovat různá vozidla, jako je X-Wing či Mandalorianův Razor Crest.

Kromě toho samozřejmě získáte balíček textur ve stylu Star Wars, 36 skinů pro vaši postavu (můžete se těšit na Leiu Organu, Mandaloriana či Luka Skywalkera) a chybět nesmí ani licencovaný soundtrack.

Tento dodatečný obsah si můžete zakoupit přímo v Minecraft Store, kde vás vyjde na 1 340 Minecoins, respektive na 229 Kč.

Určitě se hodí připomenout, že pokud by vás zajímaly pouze skiny pro postavy, tak si již nějakou dobu můžete za 60 Kč zakoupit hned několik balíčků, které nabízejí vzhled postav jak z originálních filmů, tak i z pre-quel a sequel trilogií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama