Novinka Vyšlo vylepšení pro PS5 verzi The Last of Us Part II

Vyšlo vylepšení pro PS5 verzi The Last of Us Part II

Martin Zavřel

Martin Zavřel

34
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Fanoušci se dočkali vylepšení loňského trháku.

Reklama

Zatímco obě nové konzole (Xbox i PlayStation) pilně rozšiřují seznamy her s vylepšeními pro hraní her z minulých generací, řada fanoušků druhé jmenované konzole se posledního půl roku dokolečka vyptávala po vylepšení jednoho konkrétního titulu. Nyní se konečně dočkali a mohou si zopakovat cestu Ellie za pomstou v nové kvalitě: hlavním zlepšením je možnost hrát v 60 snímcích za vteřinu, ale PS5 samozřejmě těží také z vyššího rozlišení nebo rychlejšího nahrávání. Podívat se můžete také na novou upoutávku.

Hlavním zlepšením je možnost hrát v 60 snímcích za vteřinu.

Na oficiálním blogu PlayStation se k tomu komunitní ředitel Naughty Dog, Arne Meyer, vyjádřil následovně:

Rok 2021 byl zatím úžasný, jak The Last of Us Part II získala přes 300 ocenění za hru roku, což je bezprecedentní výkon. Jsme velmi vděční naší komunitě za vaši ohromnou podporu během uplynulého roku, včetně vašeho hlasování, které nám získalo cenu za hru roku také v BAFTA EE nebo Golden Joystick kategorii "Ultimátní hra roku". Obdrželi jsme tunu dopisů fanoušků o tom, jak důležitá pro vás byla tato série a byly jsme ohromeni excelentními fanouškovskými kresbami, cosplay či tetováním, které jste s námi sdíleli.

Jednou z nejčastějších žádostí naší komunity přitom bylo vydání patche pro výkon hry na PS5.

Nuže, ten den právě nastal a patch si můžete zdarma stáhnout hned teď!

Jakmile budete mít patch 1.08 instalovaný na vaší PS5, najdete nastavení v Display monžostech, které umožní výběr mezi cílovou plynulostí 30 FPS nebo 60 FPS. Budete si tak moct vybrat preferovanou plynulost, aby doplnila zbytek vylepšení, poskytnutých zpětnou kompatibilitou PS5 pro PS4 hry, jako jsou vyšší rozlišení, rychlejší nahrávací časy a tak dále.

Náš tým zkoumal možnosti PS5 hardware a možnosti, které se nám díky němu odemykají již od loňského vydání a jsme nadšení tím, co přinese budoucnost. Tento patch je pouze prvním krokem naší práce s PS5. Dáme vám vědět, jakmile budeme mít další novinky ke sdílení.


Podívat se můžete také na zhodnocení patche 1.08 od expertů z Digital Foundry:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama