Vysvětleny hrané epizody v Quantum Break
Quantum Break Novinka Vysvětleny hrané epizody v Quantum Break

Vysvětleny hrané epizody v Quantum Break

Redakce

Redakce

2

Na konci určité odehrané části si odemknete filmovou epizodu.

Reklama

Remedy vysvětlilo, jak budou hrané epizody zakomponovány do hlavní hry. Odhalili, že hráči si odemknou filmovou epizodu na konci určité odehrané části. Poté si mohou vybrat, jestli jí zkouknou ihned nebo až později na iPadu nebo mobilu.

Nejlepší zážitek samozřejmě budete mít, když si po odehrání pustíte onu epizodu. Ale když se rozhodnete, že si dáte dvě hodinky hraní bez nějakých videí, tak není problém. Potom si můžete kdykoliv pustit epizody například při kávě nebo na cestě do práce na iPadu či mobilu.

Ještě nebylo oznámeno, jak dlouhé epizody budou ani kdo v nich bude hrát. Na to si ještě budeme muset nějaký čas počkat.

Také bylo řečeno, že na rozdíl od mnoha jiných her, kde nevidíte důsledky vašich rozhodnutí v Quantum Break výběr možností bude smysluplný pro hráče a také více podmanivý. Věří, že je pro hráče přirozenější, když uvidí video s herci než dlouhou cutscénu. Myslí si totiž, že při cutscéně by si hráči přáli, aby byla interaktivní.

V Quantum Break budete moci hrát i za zápornou postavu. První ukázka z hraní nám poodhalila, že to bude střílečka z třetí osoby, kde budeme sledovat příběh dvou lidí se schopnostmi manipulovat s časem.

Quantum Break by mělo vyjít v příštím roce na Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama