Využijte skvělé příležitosti, hry od EA za zlomek původní ceny
Novinka Využijte skvělé příležitosti, hry od EA za zlomek původní ceny

Využijte skvělé příležitosti, hry od EA za zlomek původní ceny

Redakce

Redakce

Ve slevě pořídíte Dragon Age: Origins, Need for Speed: Shift, FIFA 10, NHL 10, Saboteur, Mass Effect 2, Dead Space, Medal of Honor nebo Battlefield.

Reklama

Využijte skvělé příležitosti a nakupte hry od Electronic Arts za zlomek původní ceny. V nabídce našeho obchodu Xzone.cz naleznete například skvělou hororovou akci Dead Space 2 pro PC za 198 Kč a pro PlayStation 3 (limitovaná edice s Dead Space Extraction v plném HD rozlišení s podporou Playstation Move) a Xbox 360 za 298 Kč.

Dále krvavou řežbu Bulletstorm na PC za 148 Kč a na PS3 a X360 za 298 Kč. Příznivce závodních her jistě zaujme Need for Speed: Shift, stejně tak pokračování okruhových závodů od Slightly Mad Studios. Ve slevě koupíte rovněž FIFA 10 na PC za 98 Kč a na PS3 a X360 za 198 Kč, NHL 10 na Xbox 360 za 198 Kč, Crysis Warhead na PC za 98 Kč nebo Dragon Age: Origins pro PC za 148 Kč a pro PS3 za 198 Kč.

Zlákat vás může rovněž SSX, kooperativní střílečka Syndicate, akční RPG Kingdoms of Amalur: Reckoning, dobrodružství Harry Potter a mnoho dalšího, včetně Battlefieldu.

Kompletní přehled všech her ve slevě najdete zde.

Příliš neváhejte, akce platí od 16.5. do 8.6. 2014 nebo do vyprodání zásob.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama