Vyvíjí Bohemia Interactive další hru?
Novinka Vyvíjí Bohemia Interactive další hru?

Vyvíjí Bohemia Interactive další hru?

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

Kromě simulátoru Take on Helicopters a remaku Carrier Command chystá tuzemské studio zřejmě něco dalšího.

Reklama

Samotné studio Bohemia Interactive nedávno vydalo prohlášení, že na oficiální web ArmA II zaútočili neznámí hackeři. Zpravodajský server AAN Online dále uvedl, že oni hackeři pocházejí z Iránu. Celkem smutná zpráva, ale co je na tom tak zvláštního?

V první řadě samotný server AAN. Jak jistě všichni fanoušci série ArmA ví, AAN je fiktivní televize, jež se poprvé objevila v první Armě. Další podivností je účel hacknutí webu, protože se na webu kromě výhružek objevily i fotky reálné, očividně české krajiny.

Díky tomu začala komunita s tunou oprávněných spekulací, protože je jasné, že nám asi chtějí tvůrci něco říci a nějaký údajný hack je jenom zástěrka. Asi tomu tak skutečně je, protože fotky zobrazují jedno konkrétní místo v okolí Děčína, tedy předlohy pro Černarus v Armě II. Jeden z fanoušků na tom místě našel schránku se záhadnou mapou. Co má ale značit, netušíme.

Co víc, oficiální web Army II má být pod útokem každých 42 hodin, kdy údajní hackeři přidají na web něco dalšího. To se skutečně děje, naposled se objevil screenshot z Černarusi ukazující billboard ČDKZ, tedy hlavních nepřátel v původní Armě II.

Docela dost informací, nemyslíte? A odpovědi zatím žádné, jako vždy. Otázka tedy zní: Co Bohemia Interactive chystá? Jde jen o znovu-oznámení Carrier Command, jež se očekává v nejbližší době? Nebo nás snad čeká další datadisk, DLC pro druhý díl nebo rovnou ArmA III? My radši na nic nesázíme a počkáme si, ale jak to vidíte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama