Vývoj hry Gran Turismo 7 začíná nabírat rychlost
Novinka Vývoj hry Gran Turismo 7 začíná nabírat rychlost

Vývoj hry Gran Turismo 7 začíná nabírat rychlost

Michal Burian

Michal Burian

12

Polyphony Digital přibírají do týmu nové zkušené vývojáře, kteří se zapojují do vývoje očekávaného sedmého dílu.

Reklama

Příznivci závodní série Gran Turismo netrpělivě očekávají oznámení nového dílu. Hlad po nové závodní výzvě se jim nepodařilo úplně zažehnat při hraní arkádovějšího DriveClubu ani při nabušenějším Project Cars. Zkrátka ani jeden titul není Gran Turismo. O sedmém dílu bychom mohli v blízké době slyšet první oficiální informace. Vývoj v japonské studio Polyphony Digital totiž začíná nabírat rychlost a tvůrčí celek přibírá do týmu nové zkušené zaměstnance.

Polyphony Digital shání nové tváře hned na 13 nových pozic od umělé inteligence, přes herní engine, online prvky, fyziku, vozy až po mobilní aplikaci, zvuky a testování buildu. Autoři Gran Trusima v dokumentu o nových pracovních pozicích tvrdí, že chtějí zlepšit umělou inteligenci řidičů, aby dokázali reagovat na situace na trati a změnit závodní stopu, když to bude potřeba. Dále chtějí využít GPU pro výpočet fyziky a vytvořit mobilní aplikaci.

Nabírání nových pracovníků naznačuje, že bychom se již brzy mohli dočkat oficiálního oznámení. Možná se tak stane koncem října v Paříži, kde Sony chystá velkou tiskovou konferenci. Další pokus bude mít koncem roku a potom až v roce 2016 - červen na E3 v Los Angeles a srpnen v Kolíně nad Rýnem na Gamescomu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama