Vývojář Cyberpunk 2077 se rozpovídal o délce hry
Cyberpunk 2077 Novinka Vývojář Cyberpunk 2077 se rozpovídal o délce hry

Vývojář Cyberpunk 2077 se rozpovídal o délce hry

Martin Pritula

Martin Pritula

19
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Ve srovnání se třetím Zaklínačem bude novinka kratší.

Reklama

Krátce po pátečním Night City Wire se designer questů Patrick K Mills z CD Projektu rozhodl odpovědět na dotaz ohledně délky hry. Jeho vyjádření znělo následovně:

Již nyní víme, že hlavní dějová linka Cyberpunku je o trošku kratší, než tomu bylo v případě třetího Zaklínače, po jehož vydání jsme obdrželi spoustu stížností na délku hry.

Pokud se podíváte na statistiky hráčů, zjistíte, že se značná část hráčů dostala v Zaklínači 3 opravdu daleko, ale hru nebyli schopni dokončit.

Chceme, aby hráči zažili celý příběh, a proto jsme jej nyní o něco zkrátili – to ale neznamená, že je ve hře málo obsahu. Nyní ale bohužel neznám přesná čísla, se kterými bych se s vámi mohl podělit.

Toto vyjádření odpovídá tomu, o již dříve naznačil samotný CD Projekt RED. Dle nich je příběh Cyberpunku skutečně o něco kratší, ale cílí na mnohem větší znovuhratelnost. Zapomínat nesmíme ani na to, že by všechny úkoly měly být mnohem komplexnější a zajímavější – no a v neposlední řadě tu jsou vedlejší a nepovinné úkoly.

Jen počet pouličních questů (což je jen jeden ze čtyř typů questů ve hře – tři další typy jsou hlavní mise, vedlejší úkoly a drobné úkoly, na které velmi pravděpodobně narazíte při prozkoumávání herního světa) se dle vyjádření šéfa CD Projektu RED v Krakově vyšplhal až na 75.

Studio od jejich předchozího počinu také značně rozšířilo tým vývojářů. Drobné vedlejší úkoly v Zaklínači 3 vznikaly až ve velmi pozdní fázi hry a pracovali na nich jen dva nebo tři vývojáři. Nyní vznikají současně s hlavní hrou a připravuje je tým čítající přibližně 15 vývojářů.

Shrnutí páteční Night City Wire naleznete zde a HW požadavky, které však prozatím nejsou příliš podrobné naleznete zde.

Cyberpunk 2077 vychází 19. listopadu letošního roku na PS, PS4/PS5, Xbox One a také na Xbox Series X/S.

Verze pro next-gen konzole budou hratelné ve vylepšené verzi od prvního dne v rámci bezplatného upgradu. Plnohodnotných vylepšení se ale dočkáme až v příštím roce.

Hru si můžete zakoupit v Xzone, kde jako dárek získáte i samurajský medailon jako dárek.

Vývojář Cyberpunk 2077 se rozpovídal o délce hry
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama