Vývojář Paranautical Activity vyhrožoval Gabu Newellovi, teď má s prodejem her utrum
Novinka Vývojář Paranautical Activity vyhrožoval Gabu Newellovi, teď má s prodejem her utrum

Vývojář Paranautical Activity vyhrožoval Gabu Newellovi, teď má s prodejem her utrum

Jan Kalný

Jan Kalný

79

Vyhrožovat vlastníkovi Steamu, Gabu Newellovi, smrtí, je ten nejdebilnější nápad co může někoho napadnout.  Zvlášť, když je ten dotyčný indie vývojář her.

Reklama

Zažít už jsme mohli v herním průmyslu ledacos a naštvaní vývojáři nejsou žádnou výjimkou. Mike Maulbeck, který stojí za Paranautical Activity, jednu výjimku ale udělat dokázal. Jeho hra sotva vyšla a Steam jí začal na hlavní stránce propagovat. Chyba byla v tom, že byla špatně uvedená jako Early Access a to tvůrce nepřekousl. Na svém Twitteru si začal hned stěžovat.

„Děláte si ze mě prd**? Právě jsme vydali hru z Early Accessu a tohle je na hlavní stránce? Nejdřív mě nutí, abych hru odložil, protože nemůže vyjít o víkendu, a teď tohle. Steam je vážně ta největší sra*ka. Za**anej Steam mi prostě bere prachy. Lidem říká, že moje hra je v za**anym Early Accessu.”

Tím to ovšem neskončilo a vývojář udělal jednu poslední chybu, které bude litovat. Na svém Twitteru totiž začal samotnému Gabu Newellovi vyhrožovat smrtí. Rozhodně mu v tom ani nepomohla přezdívka 'Murderbeck'.

„Zabiju Gabe Newella. Prostě umře.” Nedlouho po tom tweet smazal a začal se omlouvat, že to tak nemyslel, ale dílo už bylo dokonáno. K celému se následně postavilo Valve, které konstatovalo, že smazali stránku hry a ukončilo vztah s vývojářem po tom, co vyhrožoval jednomu ze zaměstnanců.

V neposlední řadě se autor rozhodl, že s hrami končí. A přesto stačilo jen napsat e-mail na podporu...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama