Vývojáři Abandoned čelí výhružkám smrtí
Abandoned Novinka Vývojáři Abandoned čelí výhružkám smrtí

Vývojáři Abandoned čelí výhružkám smrtí

Jan Urbančík

Jan Urbančík

27
Platformy PlayStation PlayStation 5

Blue Box Game Studios slibují spuštění pravidelného blogu, prosí ale hráče o trpělivost.

Reklama

O (ne)hororové hře Abandoned se naposledy psalo ke konci léta, kdy pomalu upadly všechny naděje, že se v nejbližší době vůbec ještě něčeho dočkáme. Spuštění aplikace bylo obrovským zklamáním, protože se hráči nedočkali prakticky ničeho nového. Od té doby bylo ticho i na sociálních sítích a znovu se Blue Box Game Studios ozvali až nyní, tentokrát se však zpráva netýká přímo hry jako takové. Vývojáři v novém prohlášení podle svých slov nepromlouvají jako společnost, ale jen jako skupina lidských bytostí:

"Posledních několik dní bylo náročných. Výhružky smrtí se čím dál častěji objevují online, ale bohužel také fyzicky, a to musí přestat. Výhružkám smrtí jsme čelili už před několika měsíci a v posledních dnech jsme se s nimi setkávali znovu. Nepoznamenává to pouze náš tým, ale také všechny v našem prostředí. Ostatní firmy, rodiny a všechny v našem okolí. Chceme pracovat v bezpečném prostředí a s dalšími pracovními pozicemi chceme nabídnout bezpečné prostředí i pro naše budoucí kolegy. Nebudeme to [výhružky smrtí] tolerovat a budeme to řešit. Příslušným orgánům poskytneme IP adresy, zápisy a kamerové záznamy."

Nakonec autoři dodávají, že jsou si vědomi špatné situace, kterou vytvořili a chápou frustraci hráčů. Na Abandoned podle svých slov tvrdě pracují a mají v plánu začít vydávat pravidelný blog na svých stránkách, kde se dozvíme nejnovější informace.

Samotné hry se pak týká ještě jedna zpráva. Na Twitteru studia se totiž objevil nový banner, který hlásal, že Abandoned Prologue vyjde v prvním kvartálu příštího roku. Toto demo podle autorů nemá být součástí aplikace Realtime Experience a půjde o samosatně spustitelnou hru. Upřesnění vydání ale mezitím zmizelo, takže kdo ví, kdy se prologu skutečně dočkáme. V přípravě ja každopádně také nový trailer, který by měl vyjít už brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama