Vývojáři Abandoned se připomínají prvním příspěvkem na blogu
Abandoned Novinka Vývojáři Abandoned se připomínají prvním příspěvkem na blogu

Vývojáři Abandoned se připomínají prvním příspěvkem na blogu

Jan Urbančík

Jan Urbančík

11
Platformy PlayStation PlayStation 5

Už brzy nás čeká tech demo a prolog.

Reklama

O tajemné hře Abandoned se brzy začalo diskutovat ve velkém, stojí za ní totiž studio Blue Box, o kterém jsme nevěděli prakticky nic, a mnozí fanoušci Silent Hillu začali vytvářet konspirace o tom, že jde o novou hru od Hidea Kodžimy. Vývojáři, v čele s Hasanem Kahramanem (což je dosud jediný člověk, o kterém víme, že se na hře podílí), tomu moc nepomáhali, protože dávali na Twitter různé narážky právě na Silent Hill, poté ale opakovaně jakoukoli spojitost vyvraceli. Vše vyvrcholilo spuštěním aplikace Realtime Experience, jež skončila naprostým fiaskem, protože v létě byl vydán pouze nicneříkající trailer a slibovaná ukázka hry nikde. Poté se studio na dlouhou dobu odmlčelo.

A vrátilo se před pár dny, kdy vydalo svůj první příspěvek na "blogu". Do uvozovek to nedávám jen tak, blog BB Games totiž vypadá jako ta nejjednoduší webová stránka, jakou jde vytvořit. Důležitý je každopádně obsah. Vývojáři se opět omlouvají za své předchozí chyby a věří, že se z nich poučili. Zároveň lákají na to, co nás čeká už v blízké budoucnosti. Na začátku roku vyjde tech demo, jež nám má ukázat vizuální stránku, audio a využití ovladače DualSense. Tech demo bude dostupné skrz aplikaci Realtime Experience, která bude vylepšena, aby byla přehlednější a během roku bude dostávat další obsahové updaty.

Kromě toho se můžeme těšit také na prolog, který vyjde někdy v prvním kvartálu 2022. Ten by už měl plně ukázat, jak se hra vlastně bude hrát, ale více informací zatím nemáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama