Vývojáři Advanced Warfare chtějí Call of Duty z druhé světové války
Call of Duty Novinka Vývojáři Advanced Warfare chtějí Call of Duty z druhé světové války

Vývojáři Advanced Warfare chtějí Call of Duty z druhé světové války

Michal Burian

Michal Burian

51

Před Advanced Warfare pracovali na Call of Duty z pohledu třetí osoby odehrávající se ve Vietnamu.

Reklama

Spoluzakladatel studia Sledgehammer Games, které vytvořilo aktuální Advanced Warfare, se nechal v nedávném rozhovoru slyšet, že by rád pracoval na Call of Duty z druhé světové války. O podobný projekt se dokonce v Sledgehammer Games pokoušeli, mělo jít o Call of Duty z pohledu třetí osoby s velkým důrazem na hororové prvky a lékárničky, odehrávalo se ve Vietnamu. Bohužel se vidina nezalíbila společnosti Activision, jež vývoj po pár měsících stopla a nápad prozatím uložila k ledu.

Někoho by tak mohlo napadnout, že Michael Condrey naznačuje jakého Call of Duty bychom se mohli dočkat za tři roky. Alespoň by jen tak nezahodili do koše věci, které měli vytvořené pro nerealizovaný projekt. To se ale dozvíme až později, teď je na řadě Treyarch (pravděpodobně Black Ops 3) a za dva roky Infinity Ward, autoři Ghosts nebo Modern Warfare. To znamená, že další Call of Duty od Sledgehammer Games se na trh dostane v roce 2017.

„Domnívám se, že hra pro novou generaci konzolí s vysokými výrobními kvalitami a mohutnostní druhé světové války by mohla být skvělá. Bylo by to něco na styl Band of Brothers,“ řekl Condrey pro Metro a druhým dechem dodal, že by bylo těžké vymyslet zábavný multiplayer. V období druhé světové války by totiž nemohl být speciální oblek Exosuit dodávající větší sílu a odolnost. Právě na tom stojí nejnovější Advanced Warfare.

Závěrem svého rozhovoru Condrey konstatoval, že by se jednoho dne rádi vrátili ke svému zrušenému projektu, který měl nést název Call of Duty: Fog of War. Více se o něm dočtete zde.

Zapomenout bychom neměli ani na jednu spekulaci. Před pár měsíci začal Amazon nabízet dosud neoznámené Call of Duty od Treyarch, které se má vrátit k druhé světové válce. Takže možná se na bojiště druhé světové podíváme dříve.

Redaktor časopisu Metro se nezapomněl Condreye zeptat na současnou situaci mezi Islámským státem a extremistickou organizací ISIS. On sám by takovou hru nevytvářel, podle jeho slov by to bylo hodně těžké a způsobilo to velký poprask.

Artworky z Call of Duty: Fog of War

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama