Vývojáři F1 2022 musí údajně částečně vyškrtnout plánované supersporty
F1 2020 Novinka Vývojáři F1 2022 musí údajně částečně vyškrtnout plánované supersporty

Vývojáři F1 2022 musí údajně částečně vyškrtnout plánované supersporty

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Další zákulisní informace o novém díle F1 od Codemasters.

Reklama

Vývojáři ze studia Codemasters zatím stále oficiálně neodhalili nový roční licencované série z prostředí formule 1. I přesto však už o chystaném novém díle máme z neoficiálních zdrojů poměrně přesnou představu. Po březnovém úniku, za kterým stojí známý insider Tom Henderson, například víme, že by F1 2022 měly rozšířit supersporty, VR režim nebo cross-play.

Prostřednictvím webu Xfire nyní Henderson přichází s aktualizací a dalšími podrobnosti. V první řadě údajně došlo k omezení původně plánované implementace zmíněných supersportů. Po žádosti ze strany managementu formule 1, kterému se podle všeho důraz na supersporty jako jednu z hlavních novinek série příliš nelíbil, se vývojáři uchýlili k jejich vyškrtnutí ze všech multiplayerových režimů. Supersporty by tak měly být nakonec dostupné pouze v režimu kariéry a časovky.

Vlivem těchto neočekávaných úprav vývoj dle Hendersona nabral lehké zpoždění. Podepsat se to mělo třeba na plánovaném cross-play multiplayeru, který nakonec přijde až někdy po vydání. Už v den vydání by F1 2022 mělo naopak disponovat podporou VR a obsahovat nový hráčský hub pojmenovaný F1 LIFE. I nadále má rovněž platit, že se na rozdíl od loňského dílu nedočkáme příběhového režimu. Datum vydání nového ročníku Henderson odhaduje na červenec.

Je však nutné podotknout, že se stále jedná o neoficiální informace, na jejichž potvrzení nebo naopak vyvrácení si budeme muset počkat až do oficiálního odhalení F1 2022.

Naší recenzi loňského dílu si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama