Vývojáři Final Fantasy XV nyní projdou od začátku až do konce
Final Fantasy XV Novinka Vývojáři Final Fantasy XV nyní projdou od začátku až do konce

Vývojáři Final Fantasy XV nyní projdou od začátku až do konce

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

8

Aspoň to tvrdí jeden z programátorů hry.

Reklama

Vývoj RPG Final Fantasy XV se dostal do fáze pre-beta. Tuto informaci uvedl na oficiálních fórech Final Fantasy XV jeden z programátorů. Podle Kitadeho (jméno onoho programátora) to znamená dvě věci: 1) hra je hratelná od samého začátku až do konce a za 2) první polovina hry je hotová a její kvalita se rovná finální verzi hry.

"Jsme v místě, kdy můžeme hru hrát v plném rozsahu od začátku až do konce," řekl Kitade. "Od teď může každý z vývojového týmu získat celkový pohled na hru."

Jinými slovy pak Kitade dodává, že zbývá každý prvek hry vyladit, provést úpravy hraní a připravit se na dokončení hry, a veškerého jejího obsahu, na nejvyšší možné úrovni.

Kitade pokračuje: "První polovina hry je dokončena v kvalitě výsledného výrobku a dostanete z ní pocit, že hrajete hru v její konečné podobě."

Nyní využívá tým své pracovní síly k nutnému dosažení požadované kvality. Obecně jde o samotný gameplay, o vizuální vylepšení, stejně jako procházení hry při vnějším testování.

Final Fantasy XV vyjde pro PlayStation 4 a Xbox One v roce 2016. Oficiální datum vydání bude ohlášeno na chystané akci v březnu 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama