Vývojáři Mafie 3 chtějí hru nejprve dokončit a před vydáním odstranit chyby
Novinka Vývojáři Mafie 3 chtějí hru nejprve dokončit a před vydáním odstranit chyby

Vývojáři Mafie 3 chtějí hru nejprve dokončit a před vydáním odstranit chyby

Michal Burian

Michal Burian

41

Sami se budete moci rozhodnout, zda protivníka zabijete nebo jen omráčíte.

Reklama

Pokračování českého klenotu Mafia, který už není tak úplně v rukou českých vývojářů, stále nemá stanovené přesné datum vydání. Pokud vás zajímá, proč tomu tak je, tak právě na to odpověděl výkonný producent Andy Wilson.

Andy Wilson se pro web Prankster101 nechal slyšet, že vydavatelská společnost 2K Games jim dala dostatek času na vývoj. Tým se teď soustředí na dokončení hry, poté bude mít několik měsíců na to, aby hru vyladil a vychytal nepříjemné chyby. Až potom Mafie 3 spatří světlo světa.

V rozhovoru se Wilson dušuje, že rozhodně nedojde k tomu, že vydají hru s chybami. Podle jeho slov si jsou vědomi toho, co by to způsobilo, kdyby Mafie III vyšla a obsahovala nepříjemné chyby. Datum vydání se dozvíme v moment, kdy si budou jisti, že stihnout hru vyladit, aby byla pro hráče připravena.

Poté se dostala na řadu demoverze, kterou ukazovali v srpnu na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem. „Šlo o nejvyladěnější demo, které jsme vytvořili, a to zejména z důvodu délky. Jde opravdu o dlouhou ukázku s rozsáhlou oblastí, kde mezi sebou musely vzájemně spolupracovat různé systémy. Další výzvou byl otevřený svět, někdy něco zlobí a pokazí se v moment, kdy to nechcete.“

Na závěr rozhovoru se Wilson rozpovídal o možnostech. Hlavní hrdina Lincoln Clay je veterán z vietnamské války a gangster, který si chce vyřídit účty s nelítostnou a dost brutální italskou mafií. I přes tuhle skutečnost si Lincoln zachová lidskost, bude pouze na vás, zda budete protivníky zabíjet jednoho po druhém nebo je spíše omráčíte.

„Snažíme se vytvořit hru věrohodným způsobem. Budete si moci vybrat, jak nepřítel dopadne. Budete ho moci zabít nebo jen omráčit,“ dodal Wilson. Podle videa můžete očekávat i brutální možnosti, mohli jsme vidět, že když je mafián zasažen do nohy, tak začne kulhat atd.

Připomeňme, že obchody dříve tvrdily, že Mafie 3 vyjde v dubnu letošního roku. To se nám zdá po tomto rozhovoru dost nepravděpodobné. Co myslíte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama