Vývojáři Mafie 3 opravili "problém" s vybuchujícími auty
Novinka Vývojáři Mafie 3 opravili "problém" s vybuchujícími auty

Vývojáři Mafie 3 opravili "problém" s vybuchujícími auty

Michal Burian

Michal Burian

41

<strong>Aktualizace</strong>: Účet na Instragramu byl smazán.

Reklama

Aktualizace: Rappix už včera k večeru upozornil, že by účet na Instagramu nemusel patřit studiu Hangar 13, které pracuje na Mafii 3. V noci bez jakéhokoliv vysvětlení byl účet smazán. S největší pravděpodobností tak šlo o fanouškovský účet, tedy i zprávy, které nemají žádnou souvislost s Mafií 3.

Původní zpráva

Nejen na Zingu, ale po celém světě si hráči stěžovali, že automobily v Mafii 3 velmi snadno vybuchují. Vidět to bylo zejména v nahrávkách od novinářů. Náš redaktor Marek Tvrdý se následně ve videoblogu snažil hráče uklidnit, když konstatoval, že ve hře nejspíš budou dva modely fyziky automobilů - jeden arkádový, druhý reálnější. Fyzikální model je totiž stejný jako v Mafii 2, dělá na něm stejný člověk. Možná měl Marek pravdu, nebo si vývojáři uvědomili, že takhle to být nemá a změnili svůj záměr, aby se Mafie 3 více podobala oblíbenému předešlému dílu.

Na oficiálním Instragramu studia Hangar 13 se totiž objevil příspěvek, ve kterém autoři napsali, že opravili problém se snadno vybuchujícími vozy. Doufejme, že brzy uvidíme novou ukázku, kde auta už nebudou tak snadno a tolik explodovat.

Krom této skutečnosti se vydavatelská společnost Take-Two nechala slyšet, že je pro ni Mafia stejně důležitá značka jako třeba BioShock nebo Borderlands. Mafia II podle slov Strausse Zelnicka prodala přibližně šest milionů kusů.

Přečtěte si naše preview s dojmy z prezentace Mafia 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama