Vývojáři předělávají dva modely jednotek Nekropole v Heroes VII
Novinka Vývojáři předělávají dva modely jednotek Nekropole v Heroes VII

Vývojáři předělávají dva modely jednotek Nekropole v Heroes VII

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

5

Četné stížnosti hráčů donutili vývojáře změnit modely pro jednotku Lich a Vampire + soundtrack Nekropole.

Reklama

Před několika týdny vývojáři z německého studia Limbic Entertainment odhalili jednotky z města Nekropole. Okamžitě na sebe poštvali valnou část fanoušků (i zde na Zingu jsem si všiml stejné reakce), kteří si stěžovali na modely jednotek Lich a Vampire. Nejde ani tak o vzhled samotný, spíše jako o to, že naprosto totožné modely byly použity v předchozím díle. Hráče tak neskutečně popudilo recyklování obsahu z předchozí hry.

Limbic všechno vysvětlili, omluvili se a rozhodli se nakonec vytvořit nové modely. Svůj předchozí čin omlouvali tím, že vytvořit nové modely bere čas a finance. Navíc by se to mohlo odrazit i v jiných aspektech hry (herní design, animace, kampaň), proto se rozhodli k recyklaci. Že by Ubisoft neposílal dostatek financí na vývoj hry? Každopádně se hráči svého požadavku dočkali a jednotky Lich a Vampire se dočkají nového modelu.

Nakonec pro vás máme soundtrack Nekropole. Datum vydání Might & Magic Heroes 7 není ještě upřesněné, ale tvůrci počítají s koncem letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama