Vývojáři si jsou vědomi chyb v Kingdom Come: Deliverance
KC: Deliverance Novinka Vývojáři si jsou vědomi chyb v Kingdom Come: Deliverance

Vývojáři si jsou vědomi chyb v Kingdom Come: Deliverance

Michal Burian

Michal Burian

223

Usilovně pracují na opravách, vzkazuje Dan Vávra a nabízí jeho oblíbený bug.

Reklama

Dnes světlo světa spatřilo očekávané středověké RPG Kingdom Come: Deliverance, které nabízí neokoukané prostředí českého středověku. S kolegou Honzou jsme vám dnes ráno přinesli recenzi, kde jsme Kingdom Come: Deliverance udělili 7/10. Velkým problémem jsou všudypřítomné bugy a chyby.

Dan Vávra na svém osobním Twitteru napsal, že si jsou chyb vědomi a usilovně pracují na opravách. Na Steamu je od včerejška nejnovější patch a velmi brzy mají následovat i opravy pro PlayStation 4 a Xbox One verze. V prvním případě jde o verzi 1.0.3, v tom druhém o 1.0.0.118.

Tyhle patche ale neopraví všechny problémy a bugy. Další patch je v plánu a podle Vávry opraví spoustu chyb v questech a další problémy, jako jsou například propady frekvence snímků za sekundu. Na tyhle opravy si ale počkáme, Vávra odhaduje, že patch vyjde přibližně za dva týdny.

Doufejme, že Warhorse Studios to nebude trvat dlouho a Kingdom Come: Deliverance bude ve stavu, který si tohle středověké RPG z našich luhů a hájů po právu zaslouží. Zbytek hry je totiž velmi dobrý, příběh je zajímavý, hlavní a vedlejší mise dávají hlavu a patu a všechno obohacuje nevšední soubojový systém, od kterého by se leckteré hry mohly učit.

Závěrem se pochlubil videem se svého oblíbeného bugu. My ještě přikládáme srovnání grafiky všech tří verzí od Candyland. YouTube kanál hrál na PC v rozlišení 4K na maximální detaily a tuhle verzi porovnal s PS4 Pro a Xboxem One X, včetně fps.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama