Vývojáři si po 4 letech zavzpomínali na The Order: 1886
The Order: 1886 Novinka Vývojáři si po 4 letech zavzpomínali na The Order: 1886

Vývojáři si po 4 letech zavzpomínali na The Order: 1886

Michal Burian

Michal Burian

20
Platformy PlayStation PlayStation 4

Zveřejnili deníčky z vývoje.

Reklama

Singleplayerová akce The Order: 1886 oslavila 20. února čtyři roky od doby, kdy vyšla na konzoli PlayStation 4. Studio Ready at Dawn při té příležitosti zavzpomínalo na vývoj této exkluzivity a zveřejnilo nové deníčky, které se ohlíží za vývojem.

The Order: 1886 v roce 2015 moc poprasku neudělalo. Hra zapůsobila svým vizuálem, ale příběh byl spíše průměrný a hratelnost se mnohým hráčům také moc nezamlouvalo. Titul by se tak dal přirovnat k Resistance: Fall of Man z PS3. Na pokračování asi nedojde.

Hráli jste The Order: 1886? Pokud ano, jaký máte na hru názor? Hru můžete případně koupit na Xzone.cz za 599 Kč.

Popis hry: "Odhalte nejtemnější tajemství historie. Přepište minulost v unikátní vizi viktoriánského Londýna, ve které lidé používají pokročilé zbraně a bojují s mocnými starobylými nepřáteli.

Pod příkrovem husté londýnské mlhy se skrývá více tajemství, než by se člověku líbilo. Nad městem však bdí elitní skupina rytířů, jediných ochránců lidstva, kterým se říká jednoduše - Řád. Zapojte se s nimi do staletí trvající války s nebezpečnou hrozbou, jejíž výsledek navždy určí další běh dějin. Mocná a starobylá rasa kříženců, sílí a množí se v okolí města i v jeho nitru."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama