Vývojáři The Division chtějí udělat hru, která bude vypadat nejlépe na všech platformách
Novinka Vývojáři The Division chtějí udělat hru, která bude vypadat nejlépe na všech platformách

Vývojáři The Division chtějí udělat hru, která bude vypadat nejlépe na všech platformách

Michal Burian

Michal Burian

39

Zaměří se na jednotlivé platformy, každá konzole bude mít svou vlastní verzi.

Reklama

Vývojáři The Division ze studia Massive Entertainment reagují na tvrzení, že budou muset sáhnout k downgradu grafiky u konzolových verzí. V rozhovoru Open World Games [YouTube] Martin Hulberg vše vysvětlil a nechal se slyšet, že downgrading není to správné slovo.

„Downgrading je divný termín. Chceme udělat hru, která bude vypadat nejlépe na všech plánovaných platformách. Tím pádem si myslím, že termín downgrade je matoucí a divný, protože se snažíme získat co nejvíce z každého stroje, na který hra vyjde. Takže Xbox One dostane svou pozornost, PlayStation 4 dostane svou pozornost a samozřejmě PC nám umožní více věcí.“

Na otázku, zda Massive plánuje mít všechny verze The Division se stejnými parametry (tj. rozlišení 1080p a 60 snímků za sekundu), Hultberg odpověděl, že tohle budou řešit individuálně.

„Zaměříme se na každou konzoli zvlášť, každá platforma dostane svou vlastní verzi. Nechceme, aby jedna platforma trpěla kvůli jiné. Chceme, aby se hra hrála dobře na všech platformách.“

„S vývojem online her máme dlouholeté zkušenosti díky Ground Control a World In Conflict. Je velmi důležité, abychom do testování zapojili samotné hráče. Jakmile pro vás budeme mít potřebné informace, dáme vám vědět a prozradíme vám, jak se do testování zapojit,“ uzavřel rozhovor Martin Hulberg a naznačil tím, že beta skutečně bude.

Včera jsme vás informovali, že známý insider Shinobi602 přišel se zprávou, že beta The Division bude spuštěna v březnu 2015, nejprve na Xbox One. To zatím Ubisoft nepotvrdil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama