Vývojáři Theme Hospital chystají Two Point Hospital
Two Point Hospital Novinka Vývojáři Theme Hospital chystají Two Point Hospital

Vývojáři Theme Hospital chystají Two Point Hospital

Michal Burian

Michal Burian

9

Příjemné překvapení. Nejen fanoušci hry Theme Hospital budou mít velkou radost.

Reklama

Tak tomuhle se říká bomba a příjemné překvapení nejen pro fanoušky hry Theme Hospital. Původní vývojáři tohoto titulu právě oznámili, že koncem letošního roku na Steamu vydají Two Point Hospital. Na hře pracuje tým, který je složen z bývalých zaměstnanců studií Bullfrog, Lionhead a Mucky Foot. To znamená autoři nejen Theme Hospital, ale také Fable nebo Black and White.

Jak správně očekáváte, v Two Point Hospital budete moci navrhnout a vytvořit vlastní nemocnici se specializovanými diagnostickými oddělenými, stejně tak ji vybavit nejmodernějšími technologiemi ve světě zdravotnictví. Tím hlavním, a co jistě fanoušky originálu z roku 1997 zajímá nejvíce, jsou různé nemoci a choroby. V Two Point Hospital na vás čekají běžné nemoci z reálného života, ale také různé další, které si tvůrci vymyslí, aby vás při hraní pobavili.

Samozřejmostí je správa zaměstnanců, postupné vylepšování a mnoho dalšího. Zkrátka vše, co k nemocnicím patří a možná i něco víc. U těchto vývojářů člověk nikdy neví. Na prvních screenshotech jsou kupříkladu k vidění duchové nebo mumie (pacienti obvázání od hlavy k patě). Ostatně i první trailer dává jasně najevo, že tahle hra bude hlavně komedií s řízením vlastního špitálu A co teprve záhadná nemoc, která postihla chudáka Tevora... Žárovka místo hlavy? Jen, abyste něco nepodcenili.

Tentokrát to nebude jen o singleplayeru. V Two Point Hospital se myslí i na online prvky. S jinými hráči budete soutěžit v různých výzvách. Připojit se budete moci i k lékařské komunitě a pomoci s výzkumnými projekty.

O vydání Two Point Hospital se postará Sega. Pokud jste nehráli původní Theme Hospital, tak na Originu je za pouhých 4,99 euro.

Závěrem připomínáme podobný projekt z prostředí nemocnice. České studio Oxymoron Games v listopadu loňského roku oznámilo Project Hospital. Oproti Theme Hospital a Two Point Hospital se ale bude soustředit na realistické zpracování se skutečnými nemocemi.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama