Vývojáři: U The Crew se nebude opakovat situace jako s Assassin's Creed Unity
The Crew Novinka Vývojáři: U The Crew se nebude opakovat situace jako s Assassin's Creed Unity

Vývojáři: U The Crew se nebude opakovat situace jako s Assassin's Creed Unity

Michal Burian

Michal Burian

61

Vývojáři věří, že je nepostihnou problémy jako AC: Unity, a to díky dlouhému testování beta verze <strong>+ exkluzivní remix od Andy C</strong>.

Reklama

Hráči jsou po fiasku s Assassin's Creed: Unity obezřetní a nevěří Ubisoftu ani nos mezi očima. Není se čemu divit, když francouzská revoluce v podání Unity vyšla, bylo to skandální. Hra měla a často ještě má velké problémy udržet frekvenci snímků za sekundu dokonce i na 30 a často se sekala a padala klidně na 15fps. Navíc nešlo o první chybu Ubisoftu, tou debutovou byla květnová hackerská akce Watch Dogs.

Fanoušci jsou pochopitelně rozhořčeni a často na diskuzních fórech debatují o těchto problémech. Situaci má napravit příběhový dodatek Dead Kings, který si po vydání budou moci stáhnout zdarma všichni majitelé Assassin’s Creed: Unity. To by mělo malinko pomoci, i tak bude ale trvat, aby si Ubisoft důvěru hráčů získal nazpět. Vědí to i vývojáři blížících se open-world závodů The Crew, kteří se rozhodli promluvit o celé záležitosti a uklidnit hráče, kteří si jejich nový titul předobjednali.

„S The Crew sklízíme výhody dlouhodobého testování beta verze. Beta měla prověřit stav naší hry a zejména výdrž serverů. Snažili jsme se nasimulovat svět, kde ve stejnou dobu hrají tisíce hráčů z celého světa,“ řekl kreativní ředitel Serkan Hasan pro Metropolist.

„On-line hry při vydání mají různé problémy, ale já doufám, že hráči nám důvěřují. Pokud by byly nějaké problémy, objevily by se při testování,“ dodává Hasan.

Nezbývá než doufat, že tomu tak skutečně bude. Pravdu se dozvíme příští týden, kdy The Crew vychází ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Xbox 360. Recenzi vám přineseme po vydání, dřív hru bohužel nedostaneme, stejně jako zahraniční magazíny.

Na závěr ještě nový trailer s exkluzivním remixem pro The Crew od Andy C.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama