Novinka Vývojářský deníček pro druhého S.T.A.L.K.E.R.a

Vývojářský deníček pro druhého S.T.A.L.K.E.R.a

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Co vám mohlo uniknout v nové ukázce?

Reklama

Na letošní výstavě E3 se objevilo i velice očekávané pokračování atmosférické first-person série S.T.A.L.K.E.R., které dostalo podtitul, datum vydání i prozradilo HW nároky.

Kromě toho se také objevil nový gameplay trailer, který si lze připomenout níže.

Na dnešním eventu Xbox Games Showcase Extended pak byl představen nový vývojářský deníček (v náhledu), který prozradil několik detailů, které vám v této ukázce mohly uniknout.

Kromě jiného tak v ní můžete zpozorovat náznak nové frakce (přestřelka v chemičce) a veteráni série mohli poznat jistou lokaci v bažinách, která se objevila ve S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky. Zde nám také byl nabídnut první pohled na zcela nový detektor pro lov artefaktů - jmenuje se Gilka, což v ruštině znamená "větev" (pojmenování na základě vnější podobnosti). Ve stále stejné scéně hlavní hrdina posléze získal artefakt jménem Jelly, jenž obnoví výdrž.

Ve hře se můžete těšit na atmosférická posezení u ohně a mnoho mutantů, v jejichž řadách nebude chybět ani ikonický upír (dočkáme se ale i dalších nových kousků). V ukázce jste mohli také spatřit Gaussovu pušku, která bude patřit k těm nejsilnějším kouskům ve vašem arzenálu. Na konci traileru posléze lze vidět samotného otce série - Sergije Grigoroviče.

Hra vyjde 28. dubna příštího roku na PC a Xbox Series X/S a v den vydání se objeví v předplatném Xbox Game Pass.

Hru lze předobjednat v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama