Vývojářský deník Jurassic World Evolution se zaměřuje na správu parku a ostrova
Jurassic World: Evolution Novinka Vývojářský deník Jurassic World Evolution se zaměřuje na správu parku a ostrova

Vývojářský deník Jurassic World Evolution se zaměřuje na správu parku a ostrova

Martin Cvrček

Martin Cvrček

13
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Také jsme se dočkali krátkého videa přibližujícího Tyrannosaura Rexe a jeho zaslouženou odvetu po porážce v Jurském parku 3.

Reklama

Jestli patříte mezi fanoušky dinosaurů a vyhlížíte budovatelskou strategii Jurassic World Evolution, můžete si zkrátit čekání novým vývojářským deníkem. Ten se zaměřuje na správu vašeho parku a ostrova, na němž ho vystavíte. Svůj vysněný Jurský park či Jurský svět může stát na ostrovech Matanceros, Muerta, Tacano, Pena, Sorna a samozřejmě i na ikonickém Nublaru. Ten bude hostit tzv. Sandbox Mode, tedy volný režim.

V roli manažera parku či ředitele operací musíte řešit finance, týmy a také vztahy s vědeckými, bezpečnostními a zábavními divizemi. Každé rozhodnutí, které učiníte, má mít dopad na to, co se na ostrově stane, takže musíte vyvážit spokojenost návštěvníků a pohodlí dinosaurů. V ideálním případě budou dokonale vyvážené, jaké by měly být všechny věci.

K dispozici jsou také další dvě videa představující různé druhy dinosaurů, které lze při výstavbě parku využít a nabídnout návštěvníkům (případně naopak návštěvníky nabídnout dinosaurům, pokud jsou to masožravci). Jednak se nám představuje Corythosaurus, jednak jediný a jedinečný Tyrannosaurus Rex, nezpochybnitelný král, nebo spíš královna Jurského parku. Ve videu T-Rex mimo jiné oplácí Spinosaurovi z Jurského parku 3 potupnou porážku, kterou ve filmu utržil. Takhle to má být.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama