Vyvolávání monster ve World of Final Fantasy
Novinka Vyvolávání monster ve World of Final Fantasy

Vyvolávání monster ve World of Final Fantasy

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

První trailer představuje hratelné postavy a gameplay ukázka z této chibi verze Final Fantasy je naopak plná soubojů.

Reklama

Během letošního Jump Festu se Square Enix pochlubil debutovým trailerem a první live ukázkou z hraní World of Final Fantasy. Trailer nám představuje hratelné postavy, mezi kterými je Faris Scherwiz, Yuna a Sherlotta z Final Fantasy V, X a z Crystal Chronicles: Echoes of Time.

Druhé video níže nám tak ukazuje několik bitev v dungeonu Forest of Lights, kde se Reynn a Lann z Final Fantasy VIII setkají po vyvolání Sqalla setkají s Yunou z Final Fantasy X.

Také se můžete podívat, jak se pomocí získaných gemů dají chytnout monstra a pak využít schopnosti těchto zajatých monster v bitvách s bossy. Ve hře můžete také kdykoli volně přepínat mezi malou a velkou verzí Reynna a Lann. Rozdíl je v tom, že když jste menší, můžete jezdit na monstrech a když jste větší, můžete na sobě "skladovat" monstra. Tato formace pak bude mít vliv na statistiky a schopnosti, které použijete v bitvě.

Jediné co vás může případně od hry odradit, jsou dlouhé nahrávací časy (jak můžete níže vidět), ale ve finální hře mají být značně zkráceny.

World of Final Fantasy vyjde pro PlayStation 4 a PS Vitu někdy v roce 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama