vyzkousejte-akci-yakuza-kiwami-2-v-demoverzi
Yakuza Kiwami 2 Novinka Vyzkoušejte akci Yakuza Kiwami 2 v demoverzi

Vyzkoušejte akci Yakuza Kiwami 2 v demoverzi

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4

Stahovat budete lehce přes 10 GB.

Reklama

Na evropském a americkém PlayStation Store se před pár dny bez velkého humbuku objevila demoverze akce Yakuza Kiwami 2. Každý majitel konzole PlayStation 4 si díky demu může vyzkoušet oficiální remake druhého dílu, který byl na začátku letošního roku oznámen pro náš trh. Plná verze je v plánu na 28. srpna, také výhradně pro PS4.

V případě demoverze budete stahovat lehce přes 10 GB. Zároveň SEGA představila bonusy k předobjednávce. Každý, kdo si hru předobjedná, obdrží Yakuza Kiwami 2 Dragons Theme pro hlavní menu své PS4 a zároveň Special Item Pack. Ten obsahuje zbraň Demonfire Blade, hostesku Ono Michiyo, klanovou kartu Sotaro Komaki R, Comedian Suit Outfit a jeden milion jenů.

Yakuza Kiwami 2 vzniká na technologii Dragon Engine, jež je využívaná i u Yakuzy 6: The Song of Life. Díky modernímu enginu mohou tvůrci zapracovat na vizuálu. Krom toho slibují lepší zvuky a podívají se i na vylepšení příběhové stránky nebo různých aktivit. Příznivce této japonské série potěší rovněž nový scénář, ve kterém bude hratelnou postavou Goro Majima. Díky této dodatečné kampani se dozvíme, jak se Goro Maji stal obchodním magnátem těsně před událostmi Yakuzy 2.

Na Xzone.cz a GameExpres.sk předobjednáte hru Yakuza Kiwami 2 ve steelbook edici.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama