Vyzkoušejte od 26. dubna alfa demo hry NiOh
Novinka Vyzkoušejte od 26. dubna alfa demo hry NiOh

Vyzkoušejte od 26. dubna alfa demo hry NiOh

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

8

Přečtěte si také nové komentáře tvůrců a podívejte se na nový trailer.

Reklama

Od 26. dubna do 5. května bude prostřednictvím PlayStation Store k vyzkoušení alfa demo hry NiOh od Teamu Ninja. Vydavatel Koei Tecmo tak chce hráče blíže seznámit s touto PlayStation 4 exkluzivitou.

Generální producent hry Kou Shibusawa tento krok komentuje: „Uplynulo deset let od původního oznámení NiOh. Dokonce i tak se na něj po celou tu dobu hráči vždy ptali, na akcích jako je E3 nebo Gamescom. U tohoto titulu jsme tak vždy od hráčů z celého světa cítili podporu."

„A teď konečně bude NiOh - hra vytvořená díky podpoře Koei Tecmo - vydána v roce 2016. Jako poděkování všem fanouškům, kteří tak dlouho čekali, a aby si všichni hráči mohli NiOh vyzkoušet co nejdříve, vydáme tento měsíc Alpha Demo. Věříme, že si užijete překonávání problémů v této samurajské akci - Nioh."

Team Ninja ještě dodávají: „NiOh je zasazen do doby občanské války v Japonsku a obsahuje nejen klasické prvky, jako jsou samurajové a nadpřirozené bytosti z japonského folklóru, ale nabízí také radost z autentického ztvárnění boje se samurajským mečem přímo od Teamu Ninja, týmu, který definoval brutální akční hry."

„V Alpha Demu, vydávaného tento měsíc, dáme hráčům ochutnat tuto zcela novou zkušenost. Bude ale k dispozici pouze pro omezenou dobu, takže jej hrajte, dokud budete moci! Hráči, kteří dokážou úplně vyčistit celé toto Alpha Demo, si budou moci následně stáhnout DLC Mark of the Conqueror. To vás bude opravňovat vyzkoušet v plné hře jedno zvláštní DLC."

„Také od vás chceme slyšet váš názor na hru! Zatímco bude demo k dispozici, budeme provádět online průzkum, takže dejte nám vědět, co si myslíte a jak můžeme udělat hru ještě zábavnější."

NiOh vychází pro PlayStation 4 v roce 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama