Vyzkoušejte si A Plague Tale: Innocence zdarma
A Plague Tale: Innocence Novinka Vyzkoušejte si A Plague Tale: Innocence zdarma

Vyzkoušejte si A Plague Tale: Innocence zdarma

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Projít si můžete celou první kapitolu

Reklama

Pokud se vám zalíbil letošní hit A Plague Tale: Innocence, hra plná vražedných krys a kradmého likvidování nepřátel, ale pořád nejste stoprocentně přesvědčeni, že je to titul zrovna pro vás, vydavatelské studio Focus Home Interactive a vývojáři z Asobo Studio's mají pro vás dárek. Nyní si totiž můžete projít celou první kapitolu z napínavého příběhu osudem nenáviděných dvojčat zcela zdarma.

A Plague Tale: Innocence je vysoce hodnocená hra odehrávající se ve Francii 14. století. Zde se v kůži mladé šlechtičny budete muset postarat o svého mladšího bratříčka. Nebude to však vůbec snadné. Na útěku před tajemnými zájmy inkvizice se totiž budou muset vypořádat s masivními hejny krys, které v té době sužovaly celou střední Evropu. U nás na Zing.cz si v recenzi hra odnesla krásných sedm bodů s verdiktem: "A Plague Tale: Innocence vás oslní především svým originálním a napínavým příběhem v hutné atmosféře Francie 14. století. K zemi ho bohužel sráží lineárně vytvořené úrovně, které vám odebírají možnost svobodně a kreativně přinést vaše vlastní řešení."

Demo je již nyní k dispozici a můžete ho stahovat na PlayStation 4, Xbox One a PC. Pokud po odehrání úvodní části budete chtít se hrou pokračovat, tak právě teď je ideální doba k zakoupení plné verze. Na Steamu totiž až do 16. září probíhá Focus Home Interactive weekend a hru můžete získat s 33% slevou. Na konzoli PS4 je hra také právě ve slevě a to o 40% pokud vlastníte PS+.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama