Vyzkoušejte si zdarma PlayStation Plus
Novinka Vyzkoušejte si zdarma PlayStation Plus

Vyzkoušejte si zdarma PlayStation Plus

Michal Burian

Michal Burian

22

Majitelé PS4, PS3 nebo Vita si mohou vyzkoušet zdarma PS+ po dobu čtrnácti dnů.

Reklama

Společnost Sony se snaží nalákat další hráče do placeného programu PlayStation Plus. Nejsnazší způsob je pochopitelně nabídnout službu na nějakou dobu zdarma. Právě teď si mohou evropští hráči aktivovat PS+ na čtrnáct dní zdarma, za předpokladu, že jste nikdy předtím na svém účtu PS Plus aktivované neměli. V opačném případě máte smůlu; i když to půjde nejspíš obejít založením nového účtu.

Pokud vás nabídka zlákala, tak budete muset vyplnit číslo kreditní karty, na účtu musíte mít minimálně 150 Kč. V opačném případě vám aktivovat PS+ nepůjde. Po čtrnácti dnech by se vám z účtu automaticky poslalo na účet Sony minimálně 150 Kč (záleží, jakou možnost zvolíte). Pokud tedy nebudete chtít využívat PS+ po skončení zkušební doby, tak si nezapomeňte v nastavení účtu na PSN deaktivovat automatickou platbu za prodloužení PlayStation Plus.

Ve zkušební době můžete využívat všech výhod PS+, včetně her zdarma, vzdáleného úložiště, multiplayeru (pouze u PS4) atd. Aktuálně je v nabídce zdarma Metal Gear Rising: Revengeance, Remember Me, Uncharted 3, LittleBigPlanet Karting nebo XCOM: Enemy Unknown.

Více se dočtete na oficiálních českých stránkách PlayStation.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama