Výzvě v Code Vein se postavíme koncem září
Code Vein Novinka Výzvě v Code Vein se postavíme koncem září

Výzvě v Code Vein se postavíme koncem září

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Akční hardcore RPG zaujme fanoušky Souls her.

Reklama

V Evropě a Severní Americe se hardcore RPG titul Code Vein začne prodávat pouhý den po Japonsku. Milovníci výzev ze Souls her, nechť si do kalendářů poznamenají, že Code Vein spatří světlo světa 28. září ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Společně s datem vydání byl zveřejněn nový trailer. Bandai Namco prostřednictvím videa poodhaluje příběhové pozadí a neopomnělo ukázat pořádnou akci, kterou si budeme v Code Vein užívat.

V Code Vein si zahrajete za Revenanta, který má důležité poslání: ztracené vzpomínky a uniknout z šílené nové reality. Ve světě Code Vein číhá nebezpečí na každém rohu, je plný krutých nepřátel a monstrózních bossů, kteří prověří vaše bojové schopnosti. Jak se to vůbec stalo? Záhadná katastrofa způsobila zkázu světa. Mrakodrapy sahající do nebes, které byly považovány za symbol prosperity, se proměnily v opuštěné hrobky lidské minulosti. V samotném centru destrukce se ukrývá společnost zmrtvýchvstalých zvaných Vein. V této poslední pevnosti bojuje o život několik přeživších, kteří jsou obdaření darem síly výměnou za své vzpomínky a neovladatelné touze po krvi. Oddejte se naplno krveprolití a riskujte, že se stanete jedním ze Ztracených - krutým démonem postrádajícím kapku lidskosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama