Vyzvedněte si na Epicu dva tituly zdarma
ARK: Survival Evolved Novinka Vyzvedněte si na Epicu dva tituly zdarma

Vyzvedněte si na Epicu dva tituly zdarma

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC

Povedená digitální adaptace deskovky a survival.

Reklama

Platforma Epic Games Store před sedmi dny aktivovala nabídku, v jejímž rámci jste mohli získat líbeznou adventuru Spirit of the North a pixel-artové cestování vesmírem v titulu The Captain. A v této "tradici" dvou her budeme pokračovat i nadále.

ARK: Survival Evolved

Pokud jste v minulosti některou z akcí nestihli, tak opět budete mít možnost bezplatně získat survival ARK: Survival Evolved, který vám umožní si vyzkoušet, jaké to je se nahý objevit na tajuplném ostrově, který je obývaný dinosaury, jež můžete lovit i ochočovat. No, asi mohu prozradit, že procházka růžovou zahradou to nebude.

Aktivaci provede zde.

Gloomhaven

Druhý projekt vám posléze nabídne ochutnávku jedné z nejlépe hodnocených deskovek, kterou studio Flaming Fowl věrně převedlo do digitální podoby, kdy své předloze rozhodně nedělá ostudu.

V roli žoldáků se tak vydáte do titulního města a jeho okolí, kde vás čekají rozličné úkoly a hlavně pořádná porce dungeonů, v nichž budou proškoleny vaše taktické schopnosti v rámci zajímavě provedených soubojů, kde se pojí v menší míře deckbuilding s větší mírou přemýšlivosti.

Hru je do knihovny možné přidat na tomto odkazu.

Obě hry je možné vyzvednout do 29. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama