Vzácná shoda, Ronaldo a Messi mají ve FIFA 19 stejný rating
FIFA 19 Novinka Vzácná shoda, Ronaldo a Messi mají ve FIFA 19 stejný rating

Vzácná shoda, Ronaldo a Messi mají ve FIFA 19 stejný rating

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nejdražší hráč světa na ně už ztrácí.

Reklama

Jednou to byla portugalská hvězda Cristiano Ronaldo, jindy argentinský rychlík Lionel Messi. Letos došlo k vzácné shodě a oba dva fotbalisté budou mít ve FIFA 19 stejné hodnocení. Rating se oběma zastavil na čísle 94. Stejně byl loni ohodnocen Ronaldo, zatímco Messi si o bod polepšil a dotáhl rivala, s kterým dlouhé roky soupeří o Zlatý míč a do nedávná i o trůn nejlepšího střelce španělské ligy. To už ale neplatí, Ronaldo se z Realu Madrid přestěhoval do italského Juventusu.

Po letech tak skončilo jejich přetahování v LaLize a alespoň pro letošek se fanoušci série FIFA nebudou hádat, zda je lepší Ronaldo nebo Messi.

Třetí místo v hodnocení FIFA 19 obsadil nejdražší hráč světa. Neymar z PSG na Ronalda a Messiho ztrácí dva body. Čtvrtý je Luka Modrić s hodnocením 91. Následuje Kevin De Bruyne (91), Eden Hazard (91), Sergio Ramos (91), Luis Suárez (91), brankář David De Gea (91) a desítku nejlepších uzavírá Toni Kroos. Pokud vás zajímají i další hráči, tak se podívejte na oficiální stránky, kde je odhalena stovka nejlepších.

FIFA 19 vychází 28. září 2018 na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk s exkluzivními dárky: vak na záda a tričko.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama