Vznešení elfové brání moskyty zamořený močál v nových záběrech z Total War: Warhammer 2
Novinka Vznešení elfové brání moskyty zamořený močál v nových záběrech z Total War: Warhammer 2

Vznešení elfové brání moskyty zamořený močál v nových záběrech z Total War: Warhammer 2

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

10

Daří se jim obrana mokřadů lépe než bránění mohutného chrámového komplexu?

Reklama

V prvních záběrech z Total War: Warhammer 2 jsme měli možnost vidět útok armády lizardmenů na chrámový komplex uprostřed husté džungle. Výpad se jim nakonec i přes nepříliš povedený start povedl na výbornou. Vznešení elfové dostali na frak a museli se pakovat z posvátných míst ještěřího lidu, který je zahnal mezi hustý porost.

Druhé bitevní video nám ukazuje poslední vzdor armády vznešených elfů, které musí čelit vojsku lizardmenů, jež je zahnalo od chrámového komplexu. Nyní je však do boje vede slanní mág, který ovládá nepřeberné množství magických sil. Špičaté uši jsou na svých pozicích drženy hlavně přítomností legendárního lorda Tyriona, který svým jednotkám poroučí ze sedla svého válečného oře.

Armáda slavného elfího šlechtice je tvořena převážně pěchotními jednotkami. Najdeme v ní efektivní lučištníky, magií vládnoucí kouzelníky, odolné muže s kopím a bojovníky s halapartnami, kteří jsou odolní vůči nárazu. O podporu se v tomto vojsku stará těžká jízda, lučištníci na koních a lehké balisty, které kropí nepřátele pestrým spektrem projektilů. A aby toho nebylo málo, hlídají řady mužů také dva odlišně orientovaní fénixové, jež řady protivníků zaplavují svými elementárními schopnostmi.

Hlavní výhodou vznešených elfů je v této bitvě očividně dobrá kombinace jednotek, které armádou lizardmenů prochází jako nůž máslem. Prakticky již od samého začátku má bránící vojsko navrch. I přes tento fakt nám nové záběry ukázaly mnoho. Snad se v následujících týdnech dočkáme detailního náhledu na temné elfy a dosud neoznámenou chlupatou rasu, jež si libuje v konzumaci chaotitu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama