Vzniká hra na motiv filmu Bitva o Los Angeles?
Battle: Los Angeles Novinka Vzniká hra na motiv filmu Bitva o Los Angeles?

Vzniká hra na motiv filmu Bitva o Los Angeles?

Michal Burian

Michal Burian

10

Ratingová komise prozradila hru, která měla být ještě nějakou dobou utajena. Půjde vůbec o titul, na nějž bychom se měli těšit?

Reklama

Australská ratingová komise se opět postarala, aby se svět dozvěděl o chystané hře, která měla být ještě nějaký čas v utajení. Tentokrát jde o hru Battle: Los Angeles, která má vznikat s ohledem na chystaný stejnojmenný film, jenž by měl mít premiéru již 11. března aktuálního kalendářního roku.

Hra podle dostupných informací vzniká jako multiplatformová ve studiu Saber Interactive (TimeShift a Will Rock), které bylo pověřeno vydavatelskou společností Konami.

Tvůrci se nejspíš musí držet hlavní předlohy, kterou stanovil film. Půjde tedy o mimozemskou invazi odehrávající se v Los Angeles.

Pokud se ptáte, proč hra do dnešního dne nebyla oznámena, když film má premiéru již zanedlouho. Tak je dost možné, že půjde o nízkorozpočtovou hru, jež má pouze doprovodit film a vyjít v digitální podobě.

Objevují se dokonce nepotvrzené informace, že jde o čistě singleplayerovou záležitost zaměřenou na skóre, tedy celkové žebříčky. Jednotlivé úrovně mají být ve 3D a doplněny kreslenou animací, která bude vyprávět příběh ze samotného filmu.

Jisté je, že půjde o akci, která má stanoven rating 15+. Na více informací si budeme muset počkat, zatím se můžete podívat na trailer z připravovaného filmu:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama