War Thunder: Ground Forces ve fázi otevřené bety
War Thunder Novinka War Thunder: Ground Forces ve fázi otevřené bety

War Thunder: Ground Forces ve fázi otevřené bety

Michal Burian

Michal Burian

31

Již nyní přes 6 milionů fanoušků hry War Thunder bude moci zaútočit na nepřítele z pevniny, ze vzduchu nebo obou – volba je na hráčích.

Reklama

Gaijin Entertainment zpřístupnil tento týden nejnovější aktualizací číslo 1.41 hry War Thunder: Ground Forces, která začíná fázi otevřeného betatestování GF. Již nyní všichni fanoušci válečných střetů v atmosféře 2. světové války budou moci se připojit k rozšíření Ground Forces a zúčastnit se bitev ve vzduchu nebo na pevnině – to vše během stejné hry.

„Od samého počátku naším cílem bylo vytvořit hru, v níž by hráči mohli zkusit různorodá nebezpečí globálních konfliktů a zároveň se nehnuli od obrazovky.“ – řekl Anton Yudintsev, výkonný ředitel Gaijin Entertainment. „Vrčení, které právě slyšíte v dálce, je zvuk přes 6 milionů hráčů War Thunder, kteří právě vyrazili v obrněných pozemních jednotkách. Ti, kteří mají raději boje ve vzduchu, ať se spíš podívají dolů, na pevninu, protože právě začalo otevřené betatestování Ground Forces.“

Ground Forces se spojuje s War Thunder ve fázi Open Beta, což znamená, že si hráči mohou vytvořit vlastní ozbrojené síly tvořené letadly a tanky. S pokračováním hry budou moci uživatelé otestovat různé taktiky a zvolit tu vhodnou pro sebe – jednotky založené na bleskovém útoku, vozy s tlustým pancířem a hodně jiných kombinací.

Současně si hráči mohou zvolit v Ground Forces sovětské a německé tanky. Ostatní země budou přidány v průběhu testů. K dispozici fanoušků jsou tucty lehkých, středních a těžkých tanků, samohybně dělostřelectvo a protiletadlová děla. Ty druhé se budou hodit zejména v bitvách Combined Arms, dostupných v reálném režimu a simulaci, kde hráči, kteří kontrolují pozemní jednotky, bojují společně s hráči letci (a spojenci AI v některých případech).

Gaijin Entertainment přidá další pozemní jednotky a nové mapy v budoucích aktualizacích, tvůrci samozřejmě nezapomněli ani na fanoušky letadel. V aktualizaci 1.41 v režimech vzdušných bitev byly provedeny určité úpravy a vylepšení, a také bylo přidáno 10 nových letadel včetně obrovského amerického bombardéru PBJ-1H s 75-mm kulometem. Datum vydání Ground Forces na PS4 bude zveřejněno už brzy.

Více na homepage.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama