War Thunder přechází na engine Dagor 5.0
War Thunder Novinka War Thunder přechází na engine Dagor 5.0

War Thunder přechází na engine Dagor 5.0

Michal Burian

Michal Burian

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

Hráči se mohou těšit na vylepšenou grafiku a zvuky.

Reklama

Gaijin Entertainment oznámilo premiéru aktualizace 1.77 hry War Thunder. Update Blížící se bouře aktualizuje hru na novější verzi enginu, čímž hra získá lepší vizuální a zvukové efekty nejen na počítači ale i při hraní na herní konzoli. Ve War Thunder jsou nyní také dostupné skoro dva tucty nových letadel a tanků, včetně strojů nové generace: M1 Abrams, Challenger 1, Leopard 2, T-64B a AMX-30B2 Brenus.

Grafická vylepšení

Mezi grafická vylepšení, která se objeví s novým enginem Dagor 5.0, patří globální osvětlení a kontaktní stíny. Ty jsou podporovány fotorealistickými efekty povětrnostních podmínek, objemná mlha a dým, díky nímž svět War Thunder je bohatší na detaily. Další novinkou je odchylka ořezu TAA, metoda antialiasingu, která výrazně odstraňuje zubaté okraje vegetace a vyhlazuje ostatní předměty při současném zachování vysokého výkonu. Nově byla vylepšená také technologie tvorby okolí použitím Displacement mappingu pro lepší zobrazování okolní krajiny. Na cestách se nyní můžete setkat s dírami, vyjetými kolejemi a při deštivém počasí i s loužemi. V aktualizaci 1.77 hráči uvidí více detailů i při nejnižších grafických nastaveních.

Nové zvuky

Změny vzhledu doprovázejí zcela nově navržené zvukové efekty. Každý výstřel se nyní skládá z mnoha překrývajících se vrstev a echa. Zkušení tankisté tak můžou vyhodnotit kalibr střel pouze na základě zvuku, a to i při větších vzdálenostech. Zvuky jsou nyní výraznější, můžete slyšet zvuk padající nábojnice nebo mechanismus zámku. Letadlové zvuky jsou mnohem silnější s odrážejícím se echem. Pokud jde o zvukové efekty, v plánu jsou další vylepšení.

Nové stroje se blíží

Arsenál War Thunder byl rozšířen o vozidla ze 70. a 80. let v VI. éře. Jsou to hlavně tanky M1 Abrams, Challenger 1, Leopard 2K, T-64B a AMX-30B2 Brenus. Všechna vozidla jsou charakterizována silnou výzbroji, pevným obrněním a mobilitou. Zvláštní pozornost si zaslouží dělo, které můžete využít v T-64B. Jeho specialitou je útok řízenými střelami Kobra. Působivý dojem udělá i reaktivní pancéřování tanku AMX-30B2, které může zachránit posádku v okamžiku největších potíží. Za zmínku stojí i fakt, že některé stroje z aktualizace 1.77 jsou dodnes aktivní součástí výzbroje armády různých států.

Německé letce potěší zavedení bombardéru Heinkel He 177 A-5 Greif, který byl vytvořen jedním z hráčů v rámci programu dělení zisků. Na jiné modely, které vyrobili hráči War Thunder, se můžete podívat zde.

War Thunder je free-to-play hra na PC a PlayStationu 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama