War Thunder v rozpracované verzi na Xboxu One a námořnictvo na všech platformách
War Thunder Novinka War Thunder v rozpracované verzi na Xboxu One a námořnictvo na všech platformách

War Thunder v rozpracované verzi na Xboxu One a námořnictvo na všech platformách

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Xbox One hráči musejí zaplatit za přístup, případně počkat na vydání free-to-play verze.

Reklama

Společnost Gaijin Entertainment vypustila první War Thunder bundly na Xbox One pro ty fanoušky, kteří chtějí získat přístup do hry před jejím free-to-play vydáním, které nastane ke konci letošního roku. War Thunder na Xbox One nabízí stejný zážitek na jaký jsou hráči zvyklí z PC verze, včetně 4K rozlišení (pro majitele Xbox One X). Cross-platform hra je dostupná pro Xbox One a PC. Ve War Thunderu najdete i přístup do uzavřené bety námořnictva, která dnes začíná na všech platformách a kompletuje tak formuli bojů ve vzduchu, na zemi a na moři.

Hráči na Xbox One mohou získat vstupenku do předběžné verze War Thunderu zakoupením jednoho ze tří War Thunder Founder’s balíčků (399,- Kč, 1199,- Kč nebo 1999,- Kč). Všechny tyto balíčky obsahují i unikátní emblémy, tituly a minimálně jedno z exkluzivní prémiových strojů pro Xbox One; balíček za 1999,- Kč obsahuje všechny tři exkluzivní stroje (tank XM-1 Chrysler, stíhačku F4U-4B Corsair námořní perutě VMF-214 a torpédoborec USS Bennion). Pro ty, kteří si radši počkají, vyjde War Thunder na Xbox One ve formě free-to-play hry ke konci roku 2018.

Dnešním dnem začíná uzavřená beta námořnictva ve War Thunderu a to na všech platformách. To uzavírá cíl společnosti Gaijin Entertainment zkombinovat všechna válečná prostředí (vzduch, země a moře) do jediné soudržné hry, což vede k vytvoření zatím nejrealističtějších bojových situací. War Thunder námořní bitvy přináší do hry válečná plavidla, od hlídkových torpédových člunů, až po mocné křižníky. V kombinaci s bitvami ve vzduchu musí hráči sledovat i nebe - smrt může přijít nejen z vodní hladiny, ale i z prostoru nad ní.

S počátkem uzavřené bety námořnictva War Thunderu ve hře najdete dva národy – Spojené státy a Německo. Hráči mají k dispozici skoro 50 plavidel a tech. stromy podle nového systému progrese, který hráčům dovoluje rychlé odemknutí třídy lodí, kterou chtějí hrát.

Přístup do uzavřeného betatestu námořnictva mají i hráči na Xbox One. Hráči na PlayStation4 a PC mohou vstoupit do bitvy okamžitě po zakoupení jednoho z balíčků, který obsahuje jeden z torpédoborců - buďto americký USS Cowell, nebo německý Karl Galster a k tomu prémiovou měnu a prémiový účet. Cena takového balíčku je 49.99€.

Popis hry z tiskové zprávy: "War Thunder je F2P MMO válečná hra na Windows, Linux, Mac, PlayStation 4 a Xbox One. War Thunder nabízí více než 1000 vysoce detailních letadel, bojových vozidel a válečných plavidel vytvořených podle historických dokumentů a dostupných zdrojů, se kterými se můžete účastnit realistických kompetitivních bitev na více než 80 mapách, reprezentujících reálné bitevní scénáře. Hráči si mohou vychutnat vynikající grafiku, autentické zvukové efekty, realistické počasí a modely poškození – to vše přetváří hru v prakticky živoucí simulaci, která běží bez problémů na mnoha platformách. War Thunder nabízí intenzivní PvP zážitek ve velkých bitvách na různá nastavení obtížnosti a komplexnosti pro hráče všech typů; PvE obsah je ve hře zastoupen historickými kampaněmi a sólo misemi. Společnost Gaijin Entertainment nabízí hráčům pravidelné aktualizace, obsahující nové stroje, mapy, mise a národy."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama