Warhammer 40,000: Darktide odloženo
Novinka Warhammer 40,000: Darktide odloženo

Warhammer 40,000: Darktide odloženo

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Další titul, jehož se dočkáme až příští rok.

Reklama

Studio FatShark, které aktuálně tvoří kooperační akci Warhammer 40,000: Darktide, včera příliš nepotěšilo své fanoušky, jelikož se rozhodlo, že tento titul odloží až na jaro příštího roku.

Oznámení přišlo skrze oficiální účet na Twitteru.

"Dnes jsme udělali obtížné rozhodnutí a odložili jsme datum vydání hry Warhammer 40,000: Darktide na jaro příštího roku 2022.

Máme zodpovědnost za to, že doručíme tu nejlepší hru, co můžeme, pročež potřebuje více času, abychom tohoto cíle mohli dosáhnout. Není tajemstvím, že tvoření hry během pandemie je výzvou a my proti tomu nejsme imunní. Plánujeme využít tento čas navíc k tomu, abychom se zaměřili na úroveň kvality při vydání, ale také na to, abychom investovali do více systémů, díky nimž budeme moci Darktide podporovat v nadcházejících letech.

Z Darktide bychom nemohli být více nadšeni. Ve skutečnosti nejtěžší částí tohoto rozhodnutí je, že nebudeme moci hru do vašich rukou doručit dříve. Ale doufám, že se k nám v Hive Tertium přidáte příští rok.

Od všech 150+ "žraloků" ze Stockoholmu, děkujeme vám za úžasnou podporu." - zní oficiální prohlášení od ředitele studia, Martina Wahlunda.

Warhammer 40,000: Darktide odloženo

Stále pak platí, že titul dorazí na PC a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama