Warhammer 40,000: Darktide představí gameplay tento týden
Novinka Warhammer 40,000: Darktide představí gameplay tento týden

Warhammer 40,000: Darktide představí gameplay tento týden

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Fanoušci by se měli připravit na pátek.

Reklama

Možná si někdo z vás vzpomene, že tento červenec byla oznámena další videohra z univerza Warhammer 40,000, která bude mít podtitul Darktide.

Na té pracují vývojáři ze studia Fatshark, kteří mají na svědomí třeba kooperativní akci Warhammer: End Times - Vermintide a její druhý díl.

A i tento jejich připravovaný titul bude nabízet kooperaci až pro čtyři hráče, kdy se v podstatě bude jednat o velice podobnou šablonu jejich předchozí práce, avšak tentokrát přenesenou do sci-fi prostředí Warhammeru 40,000.

Hra nás zavede do hlubin temného hive města Tertium, kde se heretický kult Admonition snaží zmocnit planety Atoma Prime, přičemž chce zpustošit její obyvatele. Proto bude jen na vás a vašich spojencích v Inkvizici, abyste tohoto nepřítele porazili.

Warhammer 40,000: Darktide představí gameplay tento týden

Ze hry jsme zatím viděli pouze cinematic oznamovací ukázku, která sice nastínila atmosféru a zasazení, avšak nic moc neprozradila o tom, jak bude vypadat samotná hratelnost.

Avšak na její odhalení už nebudeme muset čekat příliš dlouho, jelikož autoři na Twitteru oznámili, že k jejímu představení dojde ještě tento týden, přesněji na ceremoniálu předávání cen The Game Awards, jenž startuje 11. prosince v jednu hodinu ráno našeho času.

Vydání titulu je plánováno na rok 2021, kdy se mezi potvrzenými platformami nachází PC a Xbox Series X/S, přičemž hra bude dostupná v den vydání ve službě Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama