Warhammer 40,000: Darktide se opět odkládá
Novinka Warhammer 40,000: Darktide se opět odkládá

Warhammer 40,000: Darktide se opět odkládá

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Nicméně stále má stíhat tento rok.

Reklama

A máme tady další odklad, jenž se týká kooperační akce Warhammer 40,000: Darktide, na které pracují autoři ze studia FatShark (oba díly série Vermintide).

Tento jejich nový projekt měl dorazit už během minulého roku, avšak nakonec došlo na odklad na jaro toho letošního. Nicméně ani tento termín nebyl konečný, kdy autoři později oznámili, že hra dorazí až 13. září. No a ani tento den již neplatí.

Autorský tým totiž na oficiálním Twitteru oznámil, že se rozhodl vydání opět odložit, a to tentokrát na 30. listopadu. Během tohoto dne navíc dorazí pouze verze pro PC, kdy ta pro Xbox Series X/S bude následovat.

"Odložení hry je pravděpodobně jedno z nejtěžších rozhodnutí, kterým musí vývojáři čelit, a z něhož nejsou nadšeni. Nicméně doufáme, že právě takové rozhodnutí jasně ukazuje naše odhodlání k tomu, že si chceme vzít dostatek času a uděláme vše, co je v našich silách, abychom doručili tu nejlepší možnou hru.

Jsme poctěni skvělou odezvou na naši hru, avšak zároveň potřebujeme více času na to, abychom vylepšili stabilitu a běh, a zároveň doladili klíčové systémy..." - píše se v oficiální zprávě.

Aby však tyto neradostné zprávy byly něčím vyváženy, tak autoři hráčům slibují, že si titul budou moci již brzy vyzkoušet, a to skrze různé blížící se technické testy a bety, do kterých se můžete přihlásit zde.

Jisté nicméně je, že titul bude v den vydání dostupný i skrze Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama