Warhammer 40K: Dawn of War 3 obdržel dosud největší aktualizaci
Dawn of War 3 Novinka Warhammer 40K: Dawn of War 3 obdržel dosud největší aktualizaci

Warhammer 40K: Dawn of War 3 obdržel dosud největší aktualizaci

Michal Burian

Michal Burian

3

Během víkendu si můžete real-time strategii vyzkoušet zdarma a případně koupit se slevou.

Reklama

Real-time strategie Warhammer 40,000: Dawn of War III, která vyšla v dubnu letošního roku, obdržela dosud největší bezplatnou aktualizaci. Endless War přidává do hry nové kosmetické skiny a hlavně nové multiplayerové mapy.

Skiny se týkají elitních jednotek, kupříkladu Primaris Chaplain skin pro hrdinu Diomedes. Nové multiplayerové mapy jsou tři: Eldar Shrine of Asuryan (1v1 mapa s lávou), Serpent Chasm (2v2 mapa s písečnou plání) a Da Extractor (3v3 s orskou lodí).

Pokud máte chuť si Warhammer 40,000: Dawn of War III vyzkoušet, tak až do konce víkendu můžete využít šance, hru na Steamu nainstalovat a zadarmo pařit. Když se vám zalíbí, tak se prodává za polovičku.

Popisy hry: „Poté, co byla v tajemném světě Acheronu nalezena katastrofická zbraň, vám v Dawn of War III nezbývá nic jiného, než se postavit svým soupeřům tváří v tvář. Válka zuří a celá planeta je v obležení armád hamižného vojevůdce Gorgutze, ambiciózního proroka Macha a mocného velitele vesmírných mariňáků Gabriela Angela; pro přežití je třeba přestat brát zřetel na jakoukoliv nadřazenost. Chopte se kontroly nad impozantními válečnými stroji a s pomocí nejlepších postav celé historie Dawn of War nakloňte jazýčky vah na svou stranu. Nechte imperiálního rytíře (vesmírní mariňáci), užvaněného Gorkanauta (orkové) či neodbytného Wraithknighta (Eldarové) zvrátit výsledek boje.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama