Warhammer 40K: Eternal Crusade využije Unreal Engine 4
Novinka Warhammer 40K: Eternal Crusade využije Unreal Engine 4

Warhammer 40K: Eternal Crusade využije Unreal Engine 4

Michal Burian

Michal Burian

5

Masivně multiplayerové RPG ze světa Warhammeru 40,000 poběží na technologii Unreal Engine 4.

Reklama

Už je to přes rok, co jsme naposledy slyšeli o hře Warhammer 40,000: Eternal Crusade, která byla oznámena dokonce v létě 2013. Od té doby se toho moc nového nedělo, až do dnešního dne. Behaviour Interactive se pochlubili, že připravované masivně multiplayerové RPG ze světa Warhammeru 40,000 poběží na technologii Unreal Engine 4.

„Po vyhodnocení možností našeho enginu jsme se rozhodli využít technologii Unreal Engine 4 a podporu od Epic Games. To je nejlepší volba pro to, abychom přivedli k životu náš Warhammer. Díky našemu rozhodnutí jde pokrok podstatně rychleji, což umožňuje našemu týmu zajistit nejvyšší kvalitu,“ nechal se slyšet Rémi Racine, generální ředitel a zakladatel společnosti Behaviour Interactive.

Warhammer 40,000: Eternal Crusade je v podstatě akční střílečka z pohledu třetí osoby, která nabídne masivní multiplayerové bitvy. Hráči si budou moci vybrat jednu ze čtyř frakcí a po boku dalších hráčů bojovat o kontrolu nad světem zpustošeného válkou. K dispozici bude kustomizace a craftování postav v progresivním systému vycházejícím z tradic Warhammeru 40,000.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama