Warhammer 40k MMO bude hratelné příští rok
Novinka Warhammer 40k MMO bude hratelné příští rok

Warhammer 40k MMO bude hratelné příští rok

Michal Maliarov

Michal Maliarov

2

Slibně vypadající sci-fi MMO Dark Millennium ze světa Warhammeru bude k dispozici na E3 příští rok.

Reklama

To alespoň potvrdilo THQ. „Příští rok, slibujeme. Příští E3,“ řekl šéf THQ Danny Bilson na otázku Eurogameru, kdy se tohoto MMO dočkáme v hratelné podobě. „Už máme plány na to, jak bude naše budka vypadat.“

Dark Millennium vyvíjí studio Vigil Games, tvůrci Darksiders, a nabídne hráčům celý širý vesmír série, kde si vyberou z množství různých ras. O hře je toho známo opravdu málo, Bilson ale říká, že vývoj pokračuje zdárně.

„Máme nový build,“ dodal. „Chvíli jsem to hrál a vypadá to luxusně. Líbí se mi to. Nemohu ale o tom mluvit, zabili by mě. Ale mohu řícit, že se to hraje trochu jinak, než jste zvyklí. Miluji MMO. Hrál jsem EverQuest, Dark Age of Camelot, WoW, City of Heroes. Miluji MMO. A tohle bude něco zcela jiného.“

Bilson také věří, že se MMO ze světa Warhammeru může směle měřit s konkurencí, které v současné době kraluje World of Warcraft a za chvíli také oponent v podobě SW: The Old Republic. Dark Millennium ale odstartuje ve velkém stylu.

Warhammer MMO by se mělo objevit na trhu během dalšího fiskálního roku THQ, tedy mezi dubnem 2012 a březnem 2013. My jsme každopádně natěšeni.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama